Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Justine, onze verhuur- en teamgeest-specialist

Voor zij die liever lezen, delen we graag nog enkele highlights uit Justine haar testimonial. Here you go:

Hoe heb je Habitat leren kennen?

Justine: “Ik ben eigenlijk naar hier gekomen om mijn school stage te doen en twee weken daarna is Emmanuel naar mij toegekomen en heeft hij gezegd van: “Zou je het niet zien zitten om al te komen want ik voel wel een goeie klik.” en zo ben ik er eigenlijk ingerold.”

Waarom Habitat?

Justine: “Hier was ik op mijn gemak. Je moest je hier niet zo high classy opkleden, dat was hier normaal basic. Iedereen was ook joviaal en vriendelijk en dat paste gelijk allemaal goed in elkaar. Het is ook allemaal modern. Ze staan een stapje voor op alle andere makelaars. Dus daarom is het nog toffer om deel te kunnen uitmaken van het team.”

Hoe is het op kantoor?

Justine: “Ik kom hier graag werken gewoon omdat hier zo een bepaalde chille vibe hangt. Je hebt verschillende plekken waar je kan werken en het is niet dat je een vaste bureau hebt. We kunnen ook perfect eventjes in de zetel gaan zitten of beneden aan de bar. Die verschillende mogelijkheden maken het wel een stukje aangenamer. Het is ook fijn om zo’n leuk team rond je te hebben.”

Wat is voor jou het typische Habitat-profiel?

Justine: “Dat is vooral veel communiceren. De eerlijkheid en openheid zodat je goed communiceert met je collega’s en klanten en dan nogmaals die chille vibe.”

Hoe zou je Habitat omschrijven?

Justine: “Het moderne aspect. Alles wordt er eigenlijk aan gedaan om telkens mee te zijn.”