Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Jason, een makelaar én collega waar je echt op kan rekenen

Voor zij die liever lezen, delen we graag nog enkele highlights uit Jason zijn testimonial. Here you go:

Hoe heb je Habitat leren kennen?

Jason: “Ik heb Habitat leren kennen doordat ik ooit nog met Emmanuel heb gevoetbald. Ik heb tien jaar gevoetbald en zo hebben we de draad terug opgepikt. Met een pintje aan de toog in het kantoor in Wevelgem hebben we de handen in elkaar geslaan. ”

Waarom Poperinge als kantoor nummer twee?

Jason: “Het tweede kantoor is er gekomen omdat er zeer veel vraag was in Poperinge naar een nieuwe manier van verkopen. Na een jaar van goeie verkopen en nieuwe klanten, hebben we beslist om daar een nieuw kantoor te openen en de mensen ook daar lokaal te kunnen ontvangen.”

Hoe maakt Habitat voor jou het verschil?

Jason: “Ons kantoor is volledig anders dan een normaal kantoor. En dan vraag je je soms af, is dat geen verkooppraatje? Maar zeker en vast niet. Onze foto’s zijn zeer kwalitatief, met een eigen team dat ze zelf bewerken. De videoreportages zijn echt natuurlijk gemaakt en de mensen zien de woning echt zoals hij is zonder dat er daar iets aan veranderd wordt. En ook de manier waarop: we zijn dag en nacht bereikbaar, iedereen heeft ons gsm-nummer en het is niet van “Druk één voor verkoop en druk twee voor verhuur.” we pakken op en je hebt meteen een antwoord.”

Hoe is de sfeer?

Jason: “De sfeer binnen Habitat is zeer aangenaam omdat iedere collega elkaar helpt. We bellen veel met elkaar en de samenwerking met de fotograaf en videograaf is magnifiek omdat die mensen daar echt hun tijd en werk instoppen. En de samenwerking met onze collega’s, ik noem het eerder vrienden, is zeer aangenaam omdat we op scherp blijven. We motiveren elkaar iedere dag.”

Hoe zou je Habitat omschrijven?

Jason: “Ik zou Habitat omschrijven als snelheid en efficiëntie.”

We kunnen het ook niet beter zeggen dan Jason zelf:

Jason: “We zoeken nog nieuwe Habitaaters.”

Heeft Jason je kunnen overtuigen van Habitat?

Nice. Want wij willen graag nieuw én straf talent in huis halen. Scroll gerust eens door de vacatures of daal meteen af naar de contactpagina. Wat peis je?