Overslaan en naar de inhoud gaan
Poperinge, here we come! Meer lezen
Ceci n'est pas une vacature voor een doorsnee makelaar. Meer lezen

Are you the next Habiteer?

Een Habiteer? Wuk is dat? Een makelaar slash ondernemer slash leutemaker. Die werkt bij Habitat. En onze volledige support krijgt. Oh, en West-Vlaams spreken is een plus, maar geen must. Ready to become the next Habiteer?

Wat onze makelaars zeggen
over Habitat

Fries Blancke
Makelaar bij Habitat sinds 2018
Justine Terpoorten
Makelaar bij Habitat sinds 2021
Gilles Van Belle
Makelaar bij Habitat sinds 2021
Jason Platteeuw
Makelaar bij Habitat sinds 2021

Wat jij van ons mag verwachten? Dit.

Minder administratief werk. Meer tijd voor je klant.

Jij bent de makelaar. Jouw focus is de klant. En daar geven we je alle tijd voor. Want bij Habitat is een groot deel van de administratieve rompslomp is geautomatiseerd. Van automatische mailtjes, een vooraf ingevulde compromis tot een dashboard met jouw data. Efficiëntie voorop.

First class marketing support.

Storytelling is our middle name. Van creatieve reclamecampagnes, Turbo Tour®, video testimonials tot brand movies en sonic branding. En in ’t middelpunt ervan, sta jij. Want die persoonlijke content zorgt voor groter bereik en een betere verkoop. Ons in-house mediateam en vaste partners staan al klaar om te shooten. Jij ook?

Je eigen pagina op onze website.

Elke makelaar heeft zijn of haar eigen pagina op onze website. Want de personal branding van onze Habiteers is één van onze troeven. Wat er op staat? Alles van je kwaliteiten tot je verkoopcijfers. Handig, als je indruk wil maken tijdens een inkoopgesprek.

Onze merchandise. Jouw knappe kop.

Jij bent het merk en Habitat het kwaliteitslabel. En dat merk van jou mag gezien worden. Liefst zoveel mogelijk. Op borden in het straatbeeld, op flyers in brievenbussen en op bier- en visitekaartjes bij lokale handelaars. Go for it!

Je eigen verkoopspresentatie.

Geen gepruts met powerpoint. We hebben alle voordelen al in een verkooppresentatie gegoten. Volledig gepersonaliseerd. Zo kan jij direct op prospectie. Voorzichtig op de baan hé!

Een knallende start.

Start je bij Habitat? Dan dompelen we je volledig onder in onze way of working, apps en kernwaarden tijdens de onboarding. Vergeet je in het begin al eens iets? No worries. De Rockstar Bible, onze handleiding, zet je terug op de goede weg.

Wanted.
Makelaars.

Ben je een BIV-makelaar in één van deze regio’s? Let's talk. Actief in een andere regio? Ook goed.

Kortrijk
Roeselare
Waregem