Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Fries, geeft al vanaf het begin de juiste schwung aan ons vak

Voor zij die liever lezen, delen we graag nog enkele highlights uit Fries zijn testimonial. Here you go:

Waarom heb je voor Habitat gekozen en niet voor een klassiek kantoor?

Fries: “Ja, uiteraard wilde ik het sowieso anders doen. Dat is ook altijd een beetje de insteek geweest. Dat ik ook niet echt het klassieke model wil volgen. En ook heel simpel: ik draag nooit of bijna nooit een hemd en dat is bijna een breekpunt bij veel kantoren.

Wat is de grootste verandering met de Habitat van ‘vroeger’?

Fries: “Wel de grootste verandering is vooral tijdwinst voor mij persoonlijk. Vroeger was ik met een dossier een hele dag bezig om op te starten, af te handelen etc. Vroeger deed ik bijna alles zelf. Ik was fotograaf, marketeer,... ik was alles. Terwijl nu wordt alles een beetje zelf geregeld, uitbesteed aan iemand. En daarbij wordt er ook veel geautomatiseerd.”

Wat maakt Habitat anders dan een ander kantoor?

Fries: “Dat is eigenlijk gewoon een totaal andere sfeer. Ik denk een totaal andere manier van werken ook intern. Andere kantoren kijken te veel naar elkaar. Er is veel kopieergedrag. Ik denk dat wij met Habitat altijd geprobeerd hebben iets unieks te brengen. We durven te proberen en dat is wel het verschil.”

Vanwaar komt het idee van de Turbo Tours?

Fries: “Goh, ik had nooit gedacht om Turbo Tours van panden te maken, maar ik zocht veel op op Instagram hoe andere makelaars in het buitenland het deden en in Amerika was iets soortgelijks wel een hot topic. En ooit kwam ik met Emmanuel op het idee om dat ook een keer te doen. En dat sloeg direct aan.”

Wat zorgt voor de Habitat vibe?

Fries: “Eerst en vooral omdat je veel vrijheid krijgt. Je moet wel je plan kunnen trekken, je wordt voor de leeuwen gegooid. Dat is vooral iets dat ik positief vind.”