Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Neem voorsprong met
onze primeurpandjes

Maak jouw zoekprofiel aan en krijg exclusief onze nieuwste panden te zien. Nog voor ze voor iedereen online komen!

Wat is een Primeurpandje

Een Primeur Pandje? Dat is jouw VIP-ticket op de vastgoedmarkt! Het is een pand dat jij als eerste ziet. We sturen jou als eerste het pand door voordat het op andere Immosites terechtkomt. En omdat we graag dat beetje extra geven, fluisteren we je ook wat inside info in het oor. Denk aan exclusieve sneak peeks van onze nieuwste Turbo Tours. Klinkt als muziek in de oren, toch? Nu, hou je WhatsApp in de gaten, want wie weet vliegt jouw Primeur Pandje er zo in!

Hoe krijg ik toegang tot de Primeurpandjes?

Toegang tot onze Primeur Pandjes? Piece of cake! Vul onderstaand formulier in en je ontvangt een mail met een unieke link naar onze WhatsApp-kanalen, gesorteerd per regio. Maak je geen zorgen over je privacy; niemand in het kanaal ziet jouw gegevens, zelfs wij niet. Zo kun je discreet op zoek gaan naar je nieuwe thuis. En oh, vergeet niet je meldingen van het kanaal aan te zetten, zodat je geen enkel Primeur Pandje mist.

Panden die binnenkort
beschikbaar komen

Op de hoogte
gehouden worden?

Stel hier jouw zoekprofiel in en wees de eerste die onze allernieuwste panden ziet, nog voor ze voor iedereen online komen!

Type eigendom
Type bebouwing

Contactgegevens

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.