Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Gilles, makelaar met een ferm inzicht

Voor zij die liever lezen, delen we graag nog enkele highlights uit Gilles zijn testimonial. Here you go:

Hoe heb je Habitat leren kennen?

Gilles: “Ik heb Habitat leren kennen door mijn vorige werkplaats. Ik was eigenlijk - bij manier van spreken - de concurrent van Habitat. Met die videootjes enzo vond ik ze toch wel zeer vooruitdenkend. Met dat ik mij op mijn vorige plaats niet meer jeunde heb ik een mail gestuurd naar Emmanuel en zo is de bal aan het rollen gegaan.”

Hoe maakt Habitat het verschil?

Gilles: “Hier bij Habitat is het verschil dat er directe communicatie is met de klanten. We maken een whatsappgroepje aan om continu updates te geven. De mensen appreciëren dat ook en er wordt eerlijk gesproken naar de mensen toe. Omdat bijna alles geautomatiseerd is, kunnen we ons focussen op hetgeen dat belangrijk is.”

Hoe is de sfeer?

Gilles: “Het is niet alleen het werk. Je komt hier toe en het is net alsof we een hoop vrienden zijn. We kunnen rustig babbelen, maar ook als het iets serieus is kunnen we dat bespreken. We doen veel dingen samen. Maar gewoon ja, top ambiance en een geestige bende. Dat is het chique aan Habitat. Het voelt ook niet alsof je onder collega’s iets doet en dat maakt het echt geestig.”

Wat is een belangrijke eigenschap die elke Habiteer moet hebben?

Gilles: “Eerlijkheid. Dat je een correcte verkoper bent.”

Hoe zou je Habitat omschrijven?

Gilles: “Habitat is een innovatief vastgoedkantoor waarbij je op een leutige en losse manier directe communicatie met klanten kan doen.”

En hoe hij het zelf zo mooi zegt:

“Ben je geïnteresseerd? Niet twijfelen en bellen.”