Overslaan en naar de inhoud gaan
Poperinge, here we are! Meer lezen
Ceci n'est pas une vacature voor een doorsnee makelaar. Meer lezen

Waarom je voor ons kiest om je woning te verhuren?

Omdat we stif goed zijn. Straffe uitspraak? Weten we. Maar ‘t is zo. Want wij pakken het anders aan. Slimmer. Digitaler. En persoonlijker. Hier lees je hoe.

Verhuren vanuit je zetel.

‘t Moet snel én easy gaan. Dat beseffen we. Een dringende verhuur? Je ziet onze makelaar de dag zelf nog. De nabewerkte foto’s van je woning? Je ontvangt ze binnen de 24u. We regelen alles ook digitaal. Kandidaat huurders solliciteren online en jij volgt alles vanop je smartphone of computer. Zelfs het tekenen van het contract kan met een digitale krabbel. En onze chatbot, die houdt jou op de hoogte van alles wat ertussen gebeurt.

Foto’s met een wow-effect.

You only get one chance to make a first impression. Daarom schakelen we voor elke verhuur een professionele fotograaf in. Helemaal gratis.

Vaste partners. Betere service.

Wij zijn makelaars. Woningen verhuren, dat kunnen we. Maar de televisie aansluiten of de meterstanden overdragen, daar zijn we net iets minder goed in. Daarom werken we samen met enkele vaste, gespecialiseerde partners.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

Of we echt zo goed zijn?
Vraag maar aan hen.

Ruben
Verkocht zijn woning in Menen
Jean-Luc & Carine
Verkochten hun woning in Lauwe
Luc
Verkocht zijn woning in Poperinge
Martijn
Verkocht zijn woning in Wevelgem

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een ander vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor. En we doen het beter. Maar daar merk jij niks van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 3% + btw (3,63 btw incl.) met een minimum van € 5.900 + btw (€ 7.139 btw incl.). That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.