Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Pavel, jong talent met tonnen ambitie

Voor zij die liever lezen, delen we graag nog enkele highlights uit Pavel zijn testimonial. Here you go:

Hoe heb je Habitat leren kennen?

Pavel: “Ik heb mijn stage hier gedaan en heel de stageperiode meegevolgd met Fries. En toen zag ik wel dat het iets is dat op mijn lijf geschreven is. Ik ben hier terechtgekomen omdat ik Fries eigenlijk al redelijk lang ken. En dan via Emmanuel bij Habitat gestart.”

Hoe maakt Habitat voor jou het verschil?

Pavel: “Dat is vooral omdat wij eigenlijk die grens of die sfeer tussen kopers, verkopers en tussen ons iets losser maken. Zo hebben de mensen geen stijf gevoel van: “Oei een makelaar, we moeten bang zijn.” Het blijft professioneel, maar de mensen moeten zich vooral op hun gemak voelen.

Hoe is het teamwork?

Pavel: “We motiveren elkaar eigenlijk enorm. Dat geeft je wel een drive als er een keer iemand in de groep zegt van: “Kijk eentje verkocht of eentje ingekocht.” Dat geeft wel een stimulans om zelf ook gas te blijven geven. Dat is geen concurrentie, maar een extra boost om je best te blijven doen.”

Wat zorgt voor de Habitat vibe?

Pavel: “Ja, vree simpel, eh. Je komt hier om 8u of 9u ‘s ochtends toe en je zegt van een nice werksfeer, nice omgeving. Je ziet er niet tegen op om weer af te komen. En het is niet dat je zegt van kijk, kom eens af naar een donker kantoorke. Iedereen dat hier binnenkomt zegt van: “Wow, hoe machtig is dat hier.” De mensen hebben niet het gevoel dat ze een huis hebben gekocht of verkocht en dat is iets unieks in de vastgoedwereld.”

Hoe zou je Habitat omschrijven?

Pavel: “Een vree losse manier of losse aanpak van het verkopen van een woning, maar toch heel persoonlijk en doelgericht.”

We kunnen het ook niet beter zeggen dan Pavel zelf:

“Zie je je hier werken bij Habitat? Aarzel niet en bel the big chief: Emmanuel.”