Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

100% betrokken. Verkocht in no time.

Waarom je voor ons kiest om je nieuwbouwproject te verkopen? Omdat we all the way gaan. Van voorbereiding en lancering tot modelappartement en verkoop. En omdat we ‘t anders aanpakken. Slimmer. Digitaler. En persoonlijker.

Zo spelen we het klaar.

Jullie locatie. Onze marktkennis.

‘t Is een onklopbare match. Want onze makelaars spelen in de hoogste klasse. Ze kennen de vastgoedmarkt in hun regio door en door. En ja, daar zijn we zeker van. Want we hebben ze eerst grondig getest. En nu volgen we ze dagelijks op. Met onze Habiscore. Oh, en ze dragen geen pak. Een das dan? Vergeet het. Maar leute maken? Dat kunnen ze wel.

Straffe storytelling. Sterke launch.

Elk project heeft zijn eigen verhaal. En wij vertellen het. Helemaal. Van de magnifieke omgeving tot de pluspuntjes van ‘t kleine kamertje. Ons Habitat Media House giet het in de juiste vorm. Video, social media of PR. Alles om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Keep the conversation going.

De launch is achter de rug? Geweldig. Maar we blijven knallen. Met sterke content over het project en zijn omgeving. Onze lokale makelaar staat mee in de picture. Zo leren potentiële klanten de persoon die hen begeleidt bij de aankoop al kennen.

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? De compromis tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. We hebben maar één doel: ‘t maximale resultaat uit jouw nieuwbouwproject. Met sterke content, een slimme aanpak en een groot bereik. Het hele Habitat Media House team is er klaar voor.

Branding

We bouwen je nieuwbouwproject uit tot een merk. Enkel de basics of een complete branding inclusief totaalconcept, jij kiest. Samen met jou gaan we op zoek naar een creatieve partner die past bij je budget.

3D-renders

Veel kopers kopen op gevoel. En een fotorealistische render geeft ze iets om bij weg te dromen. Ze zijn een must. It's that simple. Dus, jouw partners of die van ons?

Storytrailer

Een cinematische teaser video, een persoonlijke podcast video met het verhaal van de ontwikkelaar of architect,… you name it, we deliver it. Ons productieteam haalt alles uit de kast voor de trailer van jouw nieuwbouwproject.

Event

Launch time! Op het launch event introduceren we jouw project bij onze potentiële kopers. Ter plekke met onze mobiel kantoor, in onze HQ of op een andere leuke locatie. Hapje, drankje, beats? Check. En nu, verkopen maar.

Snack Content

Vlamingen zitten zo’n 73 minuten per dag op social media. En onze snack content, die is daarvoor gemaakt. Onze Turbo Tour® - snelle, luchtige videorondleidingen van je project - zijn goed voor massaal veel views. Van je werf in opbouw, de view van de penthouse tot een denkbeeldig douchke nemen, hoe creatiever de insteek, hoe groter het bereik. De max, toch?

Stylist

Is je modelwoning of -appartement klaar voor bezoek? Niet zeker? Schakel onze styliste in. Ze komt langs, toont je de pluspuntjes en geeft je stylingtips. Is er toch nog wat extra werk aan? Vraag naar een gratis offerte.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram, daar gaan we voor. Van schone wide shots tot de chique detailfoto’s, we tonen jouw nieuwbouwproject op zijn best. Ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze ‘t moeten aanpakken.
Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Veelgestelde vragen

Zijn jullie dan duurder dan een ander vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor. En we doen het beter. Maar daar merk jij niks van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 3% + btw (3,63 btw incl.) met een minimum van € 5.900 + btw (€ 7.139 btw incl.). That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Zijn er extra kosten verbonden aan de content die jullie maken voor ons nieuwbouwproject?

Gaat het om een mooi aantal units en een contract voor een correcte termijn? Dan rekenen we geen extra kost aan voor de content die Habitat Media House creëert. Dat bekijken project per project. Voor content die gecreëerd wordt door onze partners, krijg je de offerte altijd op voorhand te zien.

Ons project zit al in verkoop bij een andere makelaar, maar we zouden graag met jullie verkopen. Kan dit?

Dat kan zeker. Kom langs, we bekijken de mogelijkheden en maken een plan van aanpak voor je op. Inclusief aangepast stappenplan en content die past bij de fase waarin je project nu zit.

Babbeltje doen?

Laat je gegevens achter en Emmanuel neemt contact met je op.

Optioneel

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.