Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Wij weten waarom je woning al lang te koop staat

De tijd is rijp: je beslist je huis of appartement te verkopen. Je bepaalt je vraagprijs, zet een zoekertje online en verwacht horden geïnteresseerden… Maar die blijven uit. Of ze komen wel langs, maar doen stuk voor stuk toch geen bod. Of ze doen wél een bod, maar dan eentje waar je echt niet over naar huis kan schrijven. Je wacht en wacht, maar die ene koper die je zoekt laat het afweten. Wat teleurstellend! Gelukkig kunnen wij je vertellen waarom jouw woning te lang te koop staat, en hoe je het verkoopproces een duwtje kan geven.

Je foto's trekken niet aan

Ze zeggen wel eens dat een foto meer waard is dan duizend woorden. In dat geval kan je er maar beter voor zorgen dat je foto's in het oog springen en dat ze je woning van haar beste kant tonen. Je zoekertje verdwijnt immers al snel tussen honderden anderen zonder aantrekkelijke foto's. Hoe je daar wel voor kan zorgen? Wij verklappen het je graag in onze blog post.

Je vraagt te veel

Het lijkt misschien erg logisch: als je je huis wil verkopen voor veel meer dan het waard is, kan je wel eens een blauwtje lopen. De vraagprijs van een woning is vanzelfsprekend van cruciaal belang wanneer je wil kopen of verkopen. Je kan natuurlijk altijd eens proberen en nadien je prijs laten zakken, maar als je dit week na week doet, zullen de kopers dit snel doorzien en maak je geen te beste indruk. Wij hebben een beter idee: laat je woning gratis schatten en begin meteen met een correcte prijs. Wij geven je maar liefst drie goede redenen in onze blog post.

Je woning wordt niet goed gepresenteerd

Veel mensen hebben weinig ruimtelijk inzicht of inbeeldingsvermogen. Potentiële kopers kunnen dus vaak moeilijk door rommel heen kijken of kunnen zich niet inbeelden hoe je woning eruit zou zien zonder het ouderwets meubilair of de afgebladderde verf. Het is daarom belangrijk om je woning zo goed mogelijk in te kleden en misschien net wat spullen op te bergen wanneer je foto's neemt of kandidaat-kopers ontvangt. Zorg voor een rustige indeling, neutrale inrichting en eventueel een likje verf. Vergeet ook niet dat de eerste indruk al buiten, op straat of in je voortuin, gemaakt wordt! Meer tips nodig om je woning klaar te maken voor een fotoshoot of bezoek? Eén adres.

Je wist niet goed waar je aan begon

Geloof ons: we willen niet gewoon voor onze eigen winkel spreken, maar soms is het gewoon erg moeilijk om je woning zelf te verkopen. Misschien ben je er een beetje onvoorbereid aan begonnen, weet je niet goed wat de hedendaagse regels en trends zijn, of verschijnt je zoekertje niet op de juiste plaatsen. Hoe dan ook kan het je alleen maar helpen om inlichtingen en tips in te winnen, online of bij een makelaar in je buurt. Je hebt onze blog duidelijk al gevonden, dus je bent alvast op goede weg!

Zin in een vrijblijvende babbel? Wij zorgen voor de koffie.