Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Hoe Habitat een woning na 6 maanden op de markt meteen verkocht

Conan Saelens' woning stond al een half jaar te koop bij een niet-nader-genoemd vastgoedkantoor toen voor hem de maat vol was: het duurde te lang en het was hoog tijd om een nieuwe weg in te slaan. Die weg leidde hem naar Habitat en nog geen maand later was zijn woning al verkocht. Hoe Habitat het verschil maakte? Dat vertelt Conan ons in geuren en kleuren.

Twee vliegen in één klap

Met het oog op gezinsuitbreiding ging Conan op zoek naar een nieuwe, ruimere stek. Toen hij zijn droomwoning op de kop had getikt, stelde de makelaar die het te koop had gesteld voor om zijn eigen woning ook meteen via hetzelfde vastgoedkantoor te verkopen. Dat was een logisch idee, dus was het voor Conan een eenvoudige beslissing om met hen in zee te gaan.

Van de regen in de drup

Jammer genoeg bleek dit niet de beste keuze, want een half jaar later was Conans eigen woning nog steeds niet verkocht. Er scheelde altijd wel iets: de vraagprijs - die nota bene door de makelaar zelf was vastgesteld - was toch te hoog, de muren van de keuken hadden plots een likje verf nodig, de makelaar was te laat voor bezoeken met kandidaat-kopers en er was in het algemeen weinig belangstelling voor de woning.

Enter Habitat

Na zes maanden zette Conan de samenwerking stop en klopte hij aan bij Habitat. Dat bleek een goede keuze, want een drietal weken later was zijn woning al van't stroate.

De doorslaggevende factoren volgens Conan? De professionele fotograaf die Habitat onder de arm nam zorgde voor beelden die een wereld van verschil maakten en de woning véél aantrekkelijker presenteerden online. Daarnaast haalt onze verkoper aan dat Habitats gebruik van sociale media zorgt voor een gigantisch bereik en zelfs een voorbeeld is voor anderen in de sector. Merci voor die skwône woorden!

We vertelden je in dit artikel al dat professionele foto's een absolute must zijn voor de verkoop van jouw woning… En nu hoor je het eens van een ander! ;)