Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Drie goede redenen om jouw huis NU gratis te laten schatten

Stel je voor: je wil je woning verkopen. Je weet wat je er zelf voor hebt betaald, je weet waar je naartoe wil, rest er alleen nog… De vraagprijs. Da's gene gemakkelijke. Je weet immers niet zomaar hoeveel je huis waard is, maar een correcte vraagprijs is cruciaal om je huis of appartement te verkopen. Als je te weinig vraagt, kan je wel eens heel wat centen mislopen; als je te veel vraagt, loop je het risico dat er geen interesse is en je zoekertje verkommert tussen de rest. Immokantoor Habitat to the rescue!

Nu al overtuigd? Contacteer ons voor een vrijblijvende babbel of gebruik onze unieke schattingstool om onmiddellijk een schatting te laten maken. Beantwoord enkele vragen over het huis of appartement dat je wil (ver)kopen en vind twee minuten later een gratis schatting in je mailbox.

Toch nog drie goede redenen nodig? Hup met de geit!

1. De schatting is helemaal gratis

Waarom zou je twijfelen als je gratis professioneel advies kan krijgen van een erkend makelaar?! Ons ervaren team kent de vastgoedmarkt als geen ander, heeft inzicht in de vraag en het aanbod in jouw regio én deelt zijn kennis maar al te graag. In ruil voor niks, nada, noppes. Da's weinig.

2. De schatting is persoonlijk, duidelijk en correct

Jij nodigt ons uit voor een rondleiding en wij maken een correcte schatting. Simple comme bonjour. Onze makelaars komen graag bij je over de vloer om alle ruimtes te bekijken, de voor- en nadelen van de woning af te wegen en een haalbare prijs in te schatten op basis van hun rugzakje ervaring in de regio.

Op een halfuurtje tijd kunnen ze hun ronde doen en de ideale vraagprijs met jou bespreken. Bovendien doen ze graag suggesties over kleine opfriswerken of esthetische veranderingen die de woning nóg aantrekkelijker en dus nóg meer verkoopbaar zullen maken. Geen ingewikkelde rapporten met cijfers en parameters waar je niets van begrijpt; gewoon een open 1-on-1 gesprek waarin jij al je vragen kwijt kan.

3. De schatting versterkt jouw positie

Na een schatting door een van onze makelaars heb je heel wat kennis op zak. Je weet wat je woning waard is, welke vraagprijs én verkoopprijs realistisch zijn en waar je eventueel nog wat kan bijsturen om je woning zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen. Dit geeft jou meer zelfvertrouwen en meer zekerheid om je woning te gaan verkopen. Je kan alvast gaan budgetteren en komt niet voor verrassingen te staan.


Helemaal overtuigd? Contacteer ons of laat alvast een gratis online schatting uitvoeren vanuit je luie zetel en ontdek de resultaten meteen in je mailbox.