Villa te Menen

Lauwbergstraat 213,
Menen

€215,000

pand
pand
pand
pand
pand

Over dit pand

Zalig genieten in een huis waar alles perfect in orde is …

Achter deze mooie gevel schuilt een verzorgde woning. Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot de ingerichte leefruimte met eetplaats en salon. Vanuit de leefruimte hebben we zicht op de tuin en hebben we toegang tot de keuken. Naast de keuken is er de recent gerenoveerde badkamer. We vinden er een inloopdouche en toilet en een dubbele lavabo. Achter de badkamer is er een berging waar plaats is voor de wasmachine en droogkast. Daarnaast is er ook nog een droge ruime kelder.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Momenteel wordt 1 slaapkamer gebruikt als bureau. Een vaste trap brengt ons naar de zolder waar er nog 2 slaapkamers zijn.

In de tuin is het echt zalig genieten. Het terras is heel aangenaam en afwerkt met padoek-hout Op het einde van de tuin is er nog een garage.

Blanco elektriciteitskeuring! Centrale verwarming met recente ketel op aardgas. Hoogrendementsbeglazing met rolluiken. Kelder aanwezig. Gunstig EPC aanwezig!

Deze woning is alles wat u nodig heeft: licht, gezelligheid, een verzorgde en onderhoudsvriendelijke tuin... Kortrom een plaats waar je je kunt thuis voelen! Het levendige en sociale karakter van het mooie Lauwe krijgt u er gratis bij.

Neem trouwens gerust een kijkje met de 3D tour van de woning. Deze staat op onze website.

Interesse ? Bel Fries op 0476 05 94 63


Kenmerken

4 Slaapkamers
1 Badkamer
1 WC
2 Verdiepingen
Kelder
Terras
Tuin
Parking

Oppervlaktes

Woonoppervlakte 145 m²
Grondoppervlakte 228 m²

Energie

  • Aardgas
  • Dubbel glas
  • Centrale verwarming
231 kWh/m² epc label

Bereikbaarheid


Plannen & documenten

Geen document beschikbaar.


Ligging

Neem contact op met Fries Blancke