Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Pavel's Turbo Tour maakte meteen indruk op iedereen die het huis van Brecht zag.

Brecht zijn huis werd in één dag verkocht. Pavel had al gezegd dat het snel zou kunnen gaan, maar het succes overtrof Brecht zijn verwachtingen.

Voor zij die liever lezen, delen we graag nog enkele highlights uit Brecht zijn testimonial. Here you go:

"Ik leerde Habitat kennen door de vele opvallende borden op straat. Ook op de portaalsites zag ik talloze panden van Habitat. Toen we besloten om een woning te kopen, was de keuze snel gemaakt: we wilden met Habitat samenwerken. De ervaring was erg plezierig en prettig.

Bij Habitat ervaarden we een zeer persoonlijke aanpak, waarbij je altijd direct contact hebt met de persoon die jouw dossier behandelt. Als we vragen hadden, hoefden we alleen maar te bellen of een berichtje te sturen.

Pavel's Turbo Tour maakte meteen indruk op iedereen die ons huis zag. De video op Instagram en TikTok werd een groot succes. Habitat nam de foto's, verzamelde alle documenten en we hoefden zelf bijna niets te doen.

In vergelijking met andere immokantoren gaf Habitat ons een gevoel van transparantie. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en er waren geen verborgen agenda's.

Het tekenen van het compromis op het kantoor voelde zeer aangenaam en huiselijk aan. Zodra we daar aankwamen, voelden we ons meteen thuis.

Ons huis werd in één dag verkocht. Pavel had al gezegd dat het snel zou kunnen gaan, maar het succes overtrof onze verwachtingen. Kortom, we zijn zeer tevreden over de samenwerking met Habitat."