Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Fries regelde de verkoop van Martijn op een week.

En hoe zat het met Martijn? Dit is hoe hij Habitat- gevoel omschrijft: "Het voelde alsof ik thuis was, in een gezellige huiskamer. Ik ben tevreden dat al mijn zorgen werden weggenomen."

Voor zij die liever lezen, delen we graag nog enkele highlights uit Martijn zijn testimonial. Here you go:

"Het was helemaal niet moeilijk Habitat te leren kennen. Ongeveer heel Wevelgem en omstreken hangt vol met borden van Habitat. Toen ik mijn appartement wilde verkopen, kwam Habitat direct in mijn gedachten. Mijn vorige ervaring met hen was immers goed en gemakkelijk geweest. Ik hoefde geen advertenties te plaatsen, geen berichten te verspreiden op Facebook, Twitter of Instagram. Dat werd allemaal voor mij gedaan. Ik kon gewoon ontspannen. Ik hoefde me niet druk te maken over het nemen van foto's of video's. Alles werd voor mij geregeld. Contracten werden afgehandeld, de energieoverdracht werd geregeld, zelfs de verhuizing werd voor mij georganiseerd. Binnen een week was de verkoop rond. Het duurde eigenlijk niet eens een week.

Toen Fries langskwam om de verkoop te bespreken, gaf hij niet alle details van zijn verkoopstrategie prijs. Hij vertelde me echter wel dat hij voornamelijk via sociale media, vooral Instagram, te werk ging. Ik was onder de indruk van de resultaten die hij liet zien. De publiciteit werkte zeker, gezien de korte doorlooptijd van de verkoop en het grote aantal mensen dat werd bereikt. Het feit dat mijn huis niet lang te koop heeft gestaan, was eigenlijk een positief teken.

Ondanks het feit dat het om veel geld gaat, voelde het niet aan als een zware en formele aangelegenheid. Dat is precies hun kracht en charme. Ze nemen veel stress weg door aandacht te besteden aan de kleinste details en ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt. Het voelde alsof ik thuis was, in een gezellige huiskamer. Ik ben tevreden dat al mijn zorgen werden weggenomen. Bij Habitat zijn het echte professionals."