Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Hoe betrouwbaar is jullie gratis schattingstool?

De betrouwbaarheid hangt af van hoe correct de data zijn die je ingeeft. Zorg dus dat je over de juiste data van je woning beschikt. Vul bij de bewoonbare oppervlakte bijvoorbeeld niet de grondoppervlakte in.

Daarnaast zit er een algoritme achter onze tool dat zichzelf door middel van artificiële intelligentie constant verbetert. Het zoekt vergelijkbare panden en geeft een indicatie en range van de vraagprijs op basis van historische en huidige vraagprijzen van panden in dezelfde gemeenten en steden.

Een tweede versie van onze schattingstool is under construction. De nieuwigheid? We zullen eigen data met effectieve verkoopprijzen kunnen ingeven. Hierdoor wordt de tool nog een stuk betrouwbaarder en krijg je meer inzicht in effectieve verkoopprijzen, snelheid van verkoop en dergelijke in bepaalde gemeenten.

Heb je je schatting ontvangen? Laat dan één van onze makelaars langskomen om de geschatte prijs van de tool af te toetsen met de huidige marktsituatie. Zo kom je tot een realistische vraagprijs.