Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom je voor ons kiest om je woning te verkopen in Wevelgem?

We zijn ervan overtuigd dat we echt goed zijn, een krachtige uitspraak, nietwaar? Maar we hebben er alle reden toe. Onze aanpak is anders, slimmer, meer gedigitaliseerd en persoonlijker. Hier leggen we graag uit hoe we dit waarmaken.

De strafste makelaars uit Wevelgem.

Huis verkopen in Wevelgem? Dat kan. Samen streven we naar jouw succes, want jouw groei is onze trots. In Wevelgem begrijpen we dit maar al te goed. Onze ervaren makelaars zijn volledig vertrouwd met de vastgoedmarkt in Wevelgem. Ze kennen de gemeente door en door en hebben alle kennis in huis om jou optimaal van dienst te zijn. Voordat ze aan de slag gingen, hebben we ze uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat ze de beste service kunnen bieden.

We blijven nauwlettend volgen hoe onze makelaars het doen met behulp van onze unieke Habiscore. Het dragen van een formele outfit is voor ons niet van belang, maar wat wel telt is dat ze gepassioneerd zijn in wat ze doen en dat ze plezier hebben in het helpen van klanten, dat staat voorop. Samen maken we er een plezierige en succesvolle reis van om jouw dromen te verwezenlijken. Want met onze professionele begeleiding streven we naar jouw voldoening en tevredenheid. Vraag nu uw gratis schatting aan.

Knallen op social. Meer views.

Laat Immoweb achter je. Vlamingen spenderen dagelijks zo'n 73 minuten op social media. Dus daar vind je ons. Logisch, toch? We zijn bekend met alle slimme strategieën om woningen viraal te laten gaan. Met meer dan 27.000 volgers, een wekelijks bereik van boven de 100.000 en één van de hoogste engagement rates in de sector, zijn we het meest gevolgde vastgoedkantoor van heel België. En trouwens, volg je ons al?

Verkoop Jouw Woning Vlot in Wevelgem - Snelle Service, Succesvol Resultaat!

Overweeg je jouw woning te verkopen in het prachtige Wevelgem? Zoek niet verder! Met onze snelle en vlotte service garanderen we een succesvolle verkoop van jouw woning. Vertrouw op ons ervaren team en ontdek hoe je jouw woning met succes kunt verkopen in Wevelgem!

"99% van mijn communicatie wordt binnen de 24u beantwoord. Snelheid is enorm belangrijk en onze bot helpt ons daarmee."

Fries Blancke

Makelaar bij Habitat

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Je woning zelf verkopen. Doen of niet?

Je huis verkopen zonder makelaar dus. Goeie vraag. Het antwoord? Dat haal je uit deze vier stellingen.
Stelling 1 van 4
Makelaar A klopte af op een geschatte verkoopprijs van € 260.000, terwijl makelaar B en C strandden op € 200.000. Makelaar A zal mijn woning dus duurder kunnen verkopen.
Antwoord stelling 1
Wel, het kan juist zijn, maar in veel gevallen is het fout. Het is een eeuwenoude truc van de “niet zo eerlijke makelaar” om je woning hoger in te schatten dan de eigenlijke waarde. Waarom? Omdat hij je woning dan in zijn portefeuille heeft voor zes maanden. Wedden dat hij na enkele maanden een prijsverlaging voorstelt? Is makelaar A echt zo zeker van zijn stuk? Vraag dan een contract van een maand zodat je er snel onderuit kan.
Stelling 2 van 4
Ik heb tijd. Mijn woning hoeft niet snel verkocht te zijn.
Antwoord stelling 2
Leuk dat je tijd hebt. Good for you. Maar je wil het maximale uit jouw woning halen, toch? Daarvoor zijn de eerste weken van de verkoop cruciaal. Want je woning is nieuw op de markt. En dat alleen is al genoeg om de aandacht van potentiële kopers te trekken. Het is hét moment om een goeie eerste indruk te maken. Een professionele makelaar weet dit. Hij presenteert je woning op z’n best, publiceert ze op de juiste kanalen en gebruikt dit momentum om kopers te overtuigen.
Stelling 3 van 4
Ik verkoop mijn woning zelf. Zo hou ik zelf meer over. Lukt het niet? Dan stap ik naar een makelaar.
Antwoord stelling 3
Akkoord, soms lukt het nog. Maar in de meeste gevallen niet. Dat momentum uit de vorige stelling, weet je nog? Dat ben je volledig kwijt. Bovendien is de kans groot dat kopers je woning niet op haar best - geef toe, je smartphone camera can only do so much - of helemaal niet hebben gezien. Soms is de vraagprijs ook te laag en dan verlies je al snel tienduizenden euro’s. Hoe je de schade kan beperken? Haal je woning offline en schakel een professionele makelaar in.
Stelling 4 van 4
Ik weet dat mijn woning € 200.000 waard is, maar wil de vraagprijs toch op € 280.000 zetten. Er zal wel iemand zot genoeg zijn.
Antwoord stelling 4
Zotten genoeg. Maar de kans dat ze net jouw woning kopen, is klein. Onze regel? Wijk maximaal 15% af van de geschatte waarde voor de vraagprijs. Die bepalen we trouwens altijd samen met jou.

Thumbs up!

Voila zi, je weet weer wat meer over hoe we jouw woning verkopen. Maar alles start met een schatting. Dus, wat denk je?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? De compromis tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Inclusief in de commissie.
Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 25 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Inclusief in de commissie.

Turbo Tour® Deluxe

De naam zegt het al: een luxe versie van onze Turbo Tour®. Een videorondleiding met vlottere overgangen, beter getimede muziek en meer aandacht voor de looplijnen, filmtechniek en cadrage. Professioneel, maar nog altijd betaalbaar. Inclusief teasers van de highlights. Die lanceren we apart op onze social media. Precies zoals bij een echte film.

Een extraatje van € 950

Vloerplan

Een plattegrond van je woning. En niet zomaar één. Een fancy versie. Zo kunnen huizenjagers je woning in 2D of 3D verkennen.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, je buren.

Inclusief in de commissie.

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is precies wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wow-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Stylist

Is je woning klaar voor verkoop? Niet zeker? Schakel onze styliste in. Ze komt langs, toont je de pluspuntjes en geeft je stylingtips. Is er toch nog wat extra werk aan? Vraag naar een gratis offerte.

Veelgestelde
vragen

Is een schatting gratis?

Ja, en dat kan op twee manieren. Probeer onze online schattingstool of schakel één van onze makelaars in.

Schatten is geen exacte wetenschap, maar door onze in-house data analyses, real-time marktdata en kennis van regionale verkooptrends kunnen we een 90% accurate waardering geven. We werken altijd met een marktconforme prijsrange (bvb € 300.000 à € 325.000). De uiteindelijke vraagprijs bepalen we samen met jou.

Let wel, wij voeren schattingen uit met het oog op de verkoop van een woning. Heb je die intentie niet - bij een schatting voor successie en verdeling bijvoorbeeld - dan kan de makelaar of een expert schatter een kost aanrekenen.

Zijn jullie dan duurder dan een ander vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor. En we doen het beter. Maar daar merk jij niks van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 3% + btw (3,63 btw incl.) met een minimum van € 5.900 + btw (€ 7.139 btw incl.). That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Ik twijfel om al te verkopen omdat ik nog geen nieuwe woning gevonden heb.

Dat begrijpen we. Je wil niet op straat belanden. Laat daarom altijd eerst je huidige woning schatten.

Onze lokale makelaars komen met plezier langs om je een prijsrange te geven (bvb € 300.000 à € 325.000). Zo weet je perfect met welk budget je op zoek kan naar een nieuwe woonst.

Heb je er eentje op het oog? Laat het weten aan je makelaar. Hij of zij helpt je graag met de next steps.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.