Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Verkoop zelf en gratis: 14 dagen publiciteit. 🚀

We bieden je de mogelijkheid om je woning 14 dagen gratis te koop aan te bieden op Immoweb en Zimmo en we komen gratis professionele foto's nemen voor jou. Hier lees je hoe dit werkt.

Gratis professionele foto's

Zodra je ons groen licht geeft, sturen we onze fotograaf naar jouw locatie. Binnen één werkdag maakt hij professionele foto's van je eigendom. We gaan onmiddellijk aan de slag met de bewerking en zorgen ervoor dat de foto's binnen 24 uur gereed zijn, waarna we ze aan je versturen.

We publiceren op Zimmo en Immoweb

In de tussentijd kun je alle gegevens van je woning op ons platform invoeren, waaronder het aantal slaapkamers, de bewoonbare oppervlakte, en meer. Zodra we alle benodigde informatie hebben, publiceren we je pand kosteloos op onze website, Immoweb en Zimmo.

Jij plant bezoeken in en verkoopt zelf

En nu is het aan jou! Alle contactverzoeken worden automatisch naar jou doorgestuurd, en jij kunt vervolgens afspraken maken met geïnteresseerde kopers. Als je een koper hebt gevonden, feliciteer jezelf! Je hebt zojuist je eigen woning kosteloos verkocht.

"Geen verborgen voorwaarden, gegarandeerd! Je kunt je woning 14 dagen gratis adverteren. Lukt het niet binnen die tijd, halen we de advertentie offline zonder kosten. Geen contract, altijd vrijheid."

Emmanuel Louf

Founder van Habitat

14 dagen proefperiode 100% gratis. Geen creditcard nodig. 🚀

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? De compromis tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

Of we echt zo goed zijn?
Voor hen deden we the full-package.

Ruben
Verkocht zijn woning in Menen
Jean-Luc & Carine
Verkochten hun woning in Menen
Delphine
Verhuurde haar woning in Deerlijk
Martijn
Verkocht zijn woning in Wevelgem
Hannes
Verkocht zijn woning in Poperinge
Luc
Verkocht zijn woning in Poperinge
Brecht
Verkocht zijn woning in Gullegem

Veelgestelde
vragen

Is dit dan echt volledig gratis?

Ja, het is echt gratis! Bij Habitat geloven we in transparantie en het wegnemen van verborgen kosten. We bieden je een volledig gratis proefperiode van 14 dagen om je woning te adverteren op platforms zoals Immoweb en Zimmo. Als je binnen deze periode geen koper vindt, halen we de advertentie zonder kosten offline. Er zijn geen verborgen voorwaarden, geen addertjes onder het gras, en geen langlopende contracten. Ons doel is om de verkoop van je woning zo eenvoudig en kostenefficiënt mogelijk te maken. Probeer het gerust zelf en ervaar de vrijheid van gratis woningverkoop met Habitat.

En wat bieden jullie dan juist aan?

✅ Gratis Proefperiode van 14 Dagen: Begin met het verkopen van je woning zonder een cent uit te geven. We geven je 14 dagen gratis publiciteit op toonaangevende platforms zoals Immoweb en Zimmo.

✅ Professionele Foto's: Onze fotograaf komt binnen één werkdag langs om prachtige foto's van je eigendom te maken. We bewerken ze en sturen ze binnen 24 uur naar je toe.

✅ Geen Verborgen Voorwaarden: We beloven je transparantie en geen addertjes onder het gras. Als het binnen de proefperiode niet lukt, halen we de advertentie zonder kosten offline.

✅ Geen Langlopend Contract: Bij Habitat houden we van vrijheid. Je blijft te allen tijde vrij van langlopende contracten.

Hoe werkt het?

1. Start je gratis proef hier.
2. Onze fotograaf maakt professionele foto's van je woning.
3. Voer alle benodigde gegevens in op ons platform.
4. We publiceren je woning kosteloos op onze website, Immoweb en Zimmo.
5. Jij plant de bezoeken in en verkoopt zelf. Als je een koper vindt, is het feest!

Met Habitat krijg je de controle over de verkoop van je woning, zonder gedoe en kosten. Klinkt dit als iets wat je wilt proberen? Begin vandaag nog!

Start je gratis proefperiode nu! Klik Hier

Start je gratis proef 🚀

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.