Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Ervaar het onderscheid bij Habitat - Verhuur je woning in Wulvergem met vertrouwen!

Ontdek waarom wij toonaangevend zijn in ons vakgebied. Een krachtige uitspraak? Absoluut, maar we hebben alle reden om hierin te geloven. Onze aanpak is onderscheidend - slimmer, digitaler en persoonlijker. We onthullen hier graag hoe we dit in de praktijk brengen en waarom het de juiste keuze is om je woning te verhuren via Habitat in Wulvergem.

Waarom kiezen voor Habitat om je woning te verhuren in Wulvergem?

Bij ons begrijpen we dat snelheid en gemak van groot belang zijn bij het verhuren van je woning. Heb je dringend behoefte aan een verhuur? Onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je de nabewerkte foto's van je woning. We regelen alles digitaal, waardoor potentiële huurders online kunnen solliciteren en jij alles kunt volgen vanaf je smartphone of computer. Zelfs het tekenen van het contract kan met een digitale krabbel. Onze chatbot houdt je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen. We doen er alles aan om het proces snel en eenvoudig voor je te maken. Ontdek waarom Habitat de ideale keuze is om je woning in Wulvergem te verhuren, en ervaar het gemak van verhuren vanuit je zetel.

Ontdek waarom onze foto's voor een indrukwekkend wow-effect zorgen!

Bij ons beseffen we dat de eerste indruk van essentieel belang is. Daarom zorgen we ervoor dat elke verhuur wordt voorzien van een professionele fotograaf. En het beste van alles? Deze service is volledig gratis voor jou! Ervaar hoe onze hoogwaardige foto's jouw woning in Wulvergem naar een hoger niveau tillen en potentiële huurders direct weten te betoveren. Ontdek waarom onze aanpak onderscheidend is en hoe we met onze slimme, digitale en persoonlijke benadering het verschil maken in de vastgoedmarkt.

Ontdek onze onderscheidende service, mede dankzij onze betrouwbare partners.

Als makelaars zijn wij experts in het verhuren van woningen. Toch zijn we eerlijk over onze specialiteiten, en als het gaat om zaken zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, hebben we een team van vaste, gespecialiseerde partners die deze taken feilloos uitvoeren. Door nauw met hen samen te werken, kunnen we jou een complete en hoogwaardige service bieden voor al je vastgoedbehoeften in Wulvergem. Bij ons vind je een unieke aanpak die slim, digitaal en persoonlijk is, en we streven ernaar om jouw verhuurervaring probleemloos en van hoge kwaliteit te maken.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.