Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom kiezen voor Habitat bij het verhuren van je woning in Watou?

Ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor jouw verhuurbehoeften in Watou. Onze benadering is uniek en onderscheidend - we zijn slimmer, digitaler en persoonlijker in onze aanpak. Hier laten we zien hoe we dit succesvol waarmaken. Vertrouw op Habitat voor een naadloze en professionele verhuurervaring in Watou en omgeving.

Snel en gemakkelijk verhuren in het charmante Watou - alles vanuit je zetel!

Bij ons begrijpen we als geen ander dat snelheid en gebruiksgemak van cruciaal belang zijn bij het verhuren van je woning. Of je nu een dringende verhuur nodig hebt of gewoon het proces vlot wilt laten verlopen, wij staan voor je klaar. Onze ervaren makelaar komt dezelfde dag nog langs en binnen 24 uur ontvang je professioneel bewerkte foto's van je woning. We regelen alles digitaal, zodat kandidaat-huurders online kunnen solliciteren en jij moeiteloos alles kunt volgen via je smartphone of computer. Zelfs het tekenen van het contract kan met een digitale handtekening, waardoor het hele proces een fluitje van een cent wordt. En met onze handige chatbot blijf je voortdurend op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen. Kies voor ons en ontdek het gemak van verhuren vanuit je eigen zetel in Watou!

Laat je woning in Watou schitteren met onze verbluffende foto's!

Wij begrijpen als geen ander dat de eerste indruk telt. Daarom zorgen we ervoor dat elke verhuur wordt vergezeld door prachtige foto's, vastgelegd door een professionele fotograaf. En het beste van alles? Deze service is helemaal gratis voor jou! Laat je woning stralen en maak een onvergetelijke indruk op potentiële huurders in Watou met onze wow-factor foto's!

Ontvang een complete en hoogwaardige service dankzij onze betrouwbare partners.

Als ervaren makelaars zijn we uitmuntend in het verhuren van woningen. We hechten echter ook waarde aan eerlijkheid en transparantie. We weten dat sommige aspecten, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, buiten onze expertise vallen. Daarom hebben we strategische samenwerkingen opgebouwd met vaste, gespecialiseerde partners die deze taken met precisie uitvoeren. Zo kunnen we jou een uitgebreide en kwalitatieve service bieden voor al jouw vastgoedbehoeften in Watou.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.