Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom voor Habitat kiezen om je woning te verhuren in Vleteren?

Ontdek waarom wij uitblinken in ons vak. Een krachtige uitspraak? Absoluut, en we hebben alle reden om dat te geloven. Bij Habitat hanteren we een onderscheidende aanpak die slimmer, digitaler en persoonlijker is. Laat ons je vertellen hoe we dit waarmaken.

Ontdek een naadloze verhuurervaring met Habitat in Vleteren.

Bij Habitat begrijpen we het belang van snelheid en gemak. Of je nu dringend je woning wilt verhuren, of gewoon op zoek bent naar een moeiteloos verhuurproces, wij staan voor je klaar. Met onze professionele makelaar die dezelfde dag nog beschikbaar is, ontvang je binnen 24 uur de prachtige nabewerkte foto's van jouw woning. Alles wordt digitaal geregeld, waardoor potentiële huurders online kunnen solliciteren en jij alle stappen gemakkelijk kunt volgen via je smartphone of computer. Zelfs het tekenen van het contract kan met een digitale krabbel. Bovendien blijf je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen dankzij onze handige chatbot. We streven ernaar om het hele proces snel en eenvoudig te maken, zodat jij zonder zorgen jouw woning kunt verhuren vanuit je zetel in Vleteren.

Ontdek de kracht van onze verbluffende foto's!

Bij Habitat Makelaars begrijpen we hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom garanderen we dat elke verhuur wordt vastgelegd door een professionele fotograaf. En het beste van alles? Deze service is helemaal gratis voor jou! Onze foto's creëren een wow-effect, waardoor potentiële huurders direct geïmponeerd zullen zijn. Met oog voor detail en de juiste belichting, laten onze foto's jouw woning op zijn best zien. Het resultaat? Een indrukwekkende presentatie die de interesse van huurders trekt en jouw verhuurproces naar een hoger niveau tilt. Kies voor Habitat Makelaars en laat onze verbluffende foto's voor jou werken!

Ontdek onze uitgebreide service dankzij onze betrouwbare partners!

Bij Habitat Makelaars zijn we ware experts in het verhuren van woningen. We begrijpen echter dat sommige specifieke taken, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, buiten ons expertisegebied vallen. Daarom hebben we nauwe samenwerkingen opgebouwd met enkele vaste, gespecialiseerde partners die deze taken feilloos voor ons uitvoeren. Door deze waardevolle samenwerking kunnen we jou een complete en kwalitatieve service bieden voor al je vastgoedbehoeften. Of het nu gaat om het vinden van de juiste huurders, het regelen van technische zaken of andere belangrijke aspecten van het verhuurproces, bij Habitat Makelaars staan we voor je klaar met een uitgebreid en betrouwbaar dienstenpakket. Kies voor ons en ervaar de voordelen van onze vaste partners in het realiseren van een succesvolle vastgoedverhuur!

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.