Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Ontdek de voordelen van Habitat voor het verhuren van jouw woning in Loker!

Bij Habitat geloven we sterk in onze expertise als makelaars. We hebben alle redenen om te beweren dat we de beste zijn in ons vak. Onze aanpak is uniek en onderscheidend - we zijn slimmer, werken digitaal en bieden een persoonlijke benadering. Hier onthullen we graag hoe we deze beloftes waarmaken. Kies voor Habitat en ontdek waarom verhuren in Loker met ons een slimme en succesvolle keuze is.

Ontdek de moeiteloze verhuurervaring met Habitat in Loker!

Bij Habitat begrijpen we als geen ander dat snelheid en gemak essentieel zijn bij het verhuren van je woning. Of je nu dringend een verhuur nodig hebt of gewoon een vlotte en efficiënte service wenst, onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen slechts 24 uur ontvang je professioneel nabewerkte foto's van je woning. Het hele proces verloopt digitaal, waardoor kandidaat-huurders moeiteloos online kunnen solliciteren en jij alles eenvoudig kunt volgen via je smartphone of computer. Zelfs het contract ondertekenen is een fluitje van een cent met een digitale krabbel. Onze chatbot houdt je voortdurend op de hoogte van elke ontwikkeling. Met Habitat wordt verhuren vanuit je zetel in Loker een zorgeloze en efficiënte ervaring.

Maak indruk met verbluffende foto's van jouw woning!

Bij Habitat weten we hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom garanderen we dat elke verhuur wordt begeleid door een ervaren professionele fotograaf. En het wordt nog beter - deze service is volledig kosteloos voor jou! Ontdek hoe onze adembenemende foto's een wow-effect creëren en je woning in de schijnwerpers zetten, zonder extra kosten voor jou.

Ontdek onze unieke service, mogelijk gemaakt door betrouwbare partners!

Als ervaren makelaars zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van woningen. Maar we begrijpen dat sommige aspecten, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, specifieke expertise vereisen. Daarom werken we nauw samen met een selectie van vaste, gespecialiseerde partners die deze taken moeiteloos uitvoeren. Dit stelt ons in staat om jou een complete en hoogwaardige service te bieden voor al jouw vastgoedbehoeften. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken, want wij hebben alles perfect geregeld!

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

Of we echt zo goed zijn?
Vraag maar aan hen.

Ruben
Verkocht zijn woning in Menen
Delphine
Verhuurde haar woning in Deerlijk
Jean-Luc & Carine
Verkochten hun woning in Menen
Hannes
Verkocht zijn woning in Poperinge
Luc
Verkocht zijn woning in Poperinge
Martijn
Verkocht zijn woning in Wevelgem
Brecht
Verkocht zijn woning in Gullegem

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.