Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Een nieuwe standaard voor verhuur in Kuurne.

Bij Habitat hebben we een duidelijke missie: de verhuurervaring voor jou als eigenaar in Kuurne naar een hoger niveau tillen. Onze aanpak is niet alleen slimmer, digitaler en persoonlijker, maar ook gericht op het bieden van een complete en kwalitatieve service. We werken samen met vaste, gespecialiseerde partners om aan al jouw vastgoedbehoeften te voldoen, zelfs op gebieden waar wij niet de experts zijn. Ontdek waarom we trots zijn op onze diensten en waarom we jouw ideale partner zijn voor het verhuren van jouw woning in Kuurne.

Bij Habitat begrijpen we dat snelheid en gemak van groot belang zijn, ook bij het verhuren van je woning in Kuurne.

Heb je een dringende verhuur nodig? Geen probleem, onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je professionele nabewerkte foto's van je woning om deze optimaal te presenteren aan potentiële huurders.

We maken gebruik van moderne digitale oplossingen, waardoor kandidaat-huurders online kunnen solliciteren en jij alles eenvoudig kunt volgen vanaf je smartphone of computer. Zelfs het tekenen van het huurcontract verloopt moeiteloos met een digitale krabbel. Onze chatbot zorgt ervoor dat je constant op de hoogte bent van alle ontwikkelingen tijdens het verhuurproces.

Bij Habitat zetten we alles op alles om het verhuren van je woning in Kuurne zo snel en eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij vanuit je zetel het hele proces kunt regelen. Ontdek de efficiënte en moderne aanpak van Habitat bij het verhuren van je woning in Kuurne!

Onze foto's zorgen voor een wow-effect!

Wij begrijpen het belang van een sterke eerste indruk. Daarom voorzien we elke verhuur van professionele foto's die een blijvende indruk achterlaten. En het beste nieuws? Deze service is volledig gratis voor jou! Bij Habitat streven we ernaar om jouw woning op zijn best te presenteren, zodat potentiële huurders meteen onder de indruk zijn van wat ze zien. Maak gebruik van onze professionele foto's om jouw woning te laten stralen en meer geïnteresseerde huurders aan te trekken. Ontdek zelf het wow-effect van onze foto's bij het verhuren van jouw woning in Kuurne!

Bij Habitat vind je een ongeëvenaarde service, mede dankzij onze vaste partners.

Als ervaren makelaars zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van woningen. Echter, we begrijpen dat sommige zaken zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden buiten ons expertisegebied vallen. Daarom hebben we nauwe samenwerkingen met betrouwbare, gespecialiseerde partners die deze taken feilloos voor ons uitvoeren. Hierdoor kunnen we je een complete en hoogwaardige service bieden voor al je vastgoedbehoeften. Of het nu gaat om verhuren, verkopen of beheren, wij staan voor je klaar met een uitgebreid netwerk van professionals om je te ontzorgen bij elke stap in het proces. Bij Habitat streven we ernaar om je een naadloze en kwalitatieve ervaring te bieden bij al je vastgoedtransacties.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

Of we echt zo goed zijn?
Vraag maar aan hen.

Ruben
Verkocht zijn woning in Menen
Delphine
Verhuurde haar woning in Deerlijk
Jean-Luc & Carine
Verkochten hun woning in Menen
Hannes
Verkocht zijn woning in Poperinge
Luc
Verkocht zijn woning in Poperinge
Martijn
Verkocht zijn woning in Wevelgem
Brecht
Verkocht zijn woning in Gullegem

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.