Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom zou je voor Habitat kiezen om je woning te verhuren in Kortemark?

Ontdek waarom wij uitblinken in ons vak. Een krachtige uitspraak? Absoluut, maar we hebben alle rechtvaardiging om dit te geloven. Onze aanpak is uniek - innovatiever, meer digitaal en persoonlijker. Laten we onthullen hoe we dit realiseren.

Ontdek de moeiteloze verhuur van jouw woning in Kortemark, zonder je zetel te verlaten.

Bij ons begrijpen we maar al te goed dat snelheid en gemak van essentieel belang zijn. Of je nu dringend een verhuur nodig hebt of rustig de tijd neemt, onze makelaar staat klaar om je op dezelfde dag van dienst te zijn. Binnen slechts 24 uur ontvang je de professioneel nabewerkte foto's van je woning. Alles wordt digitaal geregeld, waardoor potentiële huurders eenvoudig online kunnen solliciteren en jij alle ontwikkelingen kunt volgen via je smartphone of computer. Het tekenen van het contract is zelfs mogelijk met een digitale krabbel. En dankzij onze chatbot blijf je constant op de hoogte. Wij streven ernaar om het hele proces snel en moeiteloos te laten verlopen.

Ontdek de magie van onze foto's in Kortemark, die een onvergetelijk wow-effect creëren!

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom gaan we altijd een stap verder en voorzien we elke verhuur van een getalenteerde professionele fotograaf. En het beste van alles? Deze service is volledig kosteloos voor jou! Laat onze adembenemende foto's het verhaal van jouw woning vertellen en potentiële huurders betoveren. Een perfecte start voor een succesvolle verhuurervaring!

Ontdek bij ons de verbeterde service, mogelijk gemaakt door onze betrouwbare partners in Kortemark.

Als ervaren makelaars zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van woningen. We willen eerlijk zijn: sommige zaken, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, vallen niet binnen onze expertise. Daarom hebben we nauwe samenwerkingen met vaste, gespecialiseerde partners die deze taken moeiteloos voor je uitvoeren. Op deze manier kunnen we je een complete en hoogwaardige service bieden die perfect aansluit bij al jouw vastgoedbehoeften.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.