Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom kiezen voor Habitat voor het verhuren van je woning in Heuvelland?

Wij geloven dat we de besten zijn in ons vak, en daar hebben we goede redenen voor. Onze aanpak onderscheidt zich door slimme, digitale en persoonlijke oplossingen. Hier laten we zien hoe we dit realiseren. Bij Habitat staat jouw verhuurervaring centraal!

Verhuren in Heuvelland vanuit je zetel.

Bij Habitat begrijpen we het belang van snelheid en gemak. Heb je een dringende verhuur nodig? Onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je de nabewerkte foto's van je woning. Alles wordt geregeld via digitale kanalen, waardoor kandidaat-huurders online kunnen solliciteren en jij alles kunt volgen vanaf je smartphone of computer. Zelfs het tekenen van het contract kan met een digitale krabbel. Onze chatbot houdt je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bij Habitat doen we er alles aan om het verhuurproces snel en eenvoudig voor je te maken. Verhuur met gemak vanuit je eigen zetel in Heuvelland!

Verbluffende foto's voor een onvergetelijke indruk!

Bij Habitat beseffen we hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom zorgen we ervoor dat elke verhuur wordt voorzien van een professionele fotograaf. Het beste nieuws? Deze service is volledig gratis voor jou! Met onze prachtige foto's creëren we een wow-effect dat potentiële huurders zal verrassen en jouw woning in Heuvelland in de schijnwerpers zal zetten. Vertrouw op onze expertise en laat jouw vastgoed schitteren met onze verbluffende foto's!

Ontdek onze vaste partners voor een complete service!

Als toegewijde makelaars zijn we gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Heuvelland. We begrijpen echter dat sommige zaken, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, buiten onze expertise vallen. Daarom werken we nauw samen met betrouwbare, gespecialiseerde partners die deze taken feilloos uitvoeren. Dankzij deze samenwerking kunnen we jou een complete en kwalitatieve service bieden voor al jouw vastgoedbehoeften. Vertrouw op onze ervaring en ons uitgebreide netwerk om elke stap van het verhuurproces soepel en efficiënt te laten verlopen!

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.