Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom voor Habitat kiezen om je woning te verhuren in Brugge?

Ontdek waarom wij een topkeuze zijn voor jouw verhuurbehoeften. Deze sterke uitspraak komt niet uit het niets - we hebben alle bewijs om het te staven. Onze aanpak is uniek en onderscheidend, gericht op slimme, digitale en persoonlijke oplossingen. We onthullen graag hoe we deze beloftes waarmaken en waarom onze aanpak jouw verhuurervaring in Brugge ongeëvenaard maakt.

Verhuren in Brugge zonder gedoe!

Wij begrijpen dat snelheid en gemak van groot belang zijn. Heb je dringend een huurder nodig? Onze makelaar staat klaar om je te helpen, zelfs op dezelfde dag. Binnen 24 uur ontvang je professioneel bewerkte foto's van je woning. Alles wordt digitaal geregeld, zodat kandidaat-huurders online kunnen solliciteren en jij alles eenvoudig kunt volgen via je smartphone of computer. Het contract kan zelfs digitaal ondertekend worden. Onze chatbot houdt je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen. We streven ernaar om het proces snel en moeiteloos voor je te maken.

Professionele foto's voor een verbluffend effect!

Bij ons beseffen we het belang van een goede eerste indruk. Daarom zorgen we ervoor dat elke verhuur wordt vergezeld door professionele foto's, die een verbluffend effect creëren. En het beste van alles? Deze service is volledig gratis voor jou! We willen ervoor zorgen dat jouw woning in Brugge optimaal wordt gepresenteerd en potentiële huurders meteen overtuigd raken. Laat onze professionele fotograaf het werk doen, zodat jouw pand in de kijker staat met prachtige beelden.

Ontdek onze uitstekende service dankzij toegewijde partners!

Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige service, mede dankzij onze nauwe samenwerking met vaste, gespecialiseerde partners. Als ervaren makelaars zijn we gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Brugge. We begrijpen echter dat sommige taken, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, specifieke expertise vereisen die buiten ons vakgebied ligt. Daarom hebben we betrouwbare partners die deze taken met zorg en precisie uitvoeren. Door deze samenwerking kunnen we jou een complete en kwalitatieve service bieden voor al je vastgoedbehoeften. Wij streven ernaar om je verhuurervaring in Brugge zo probleemloos en vlekkeloos mogelijk te maken, met een team van professionals dat voor je klaarstaat.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.