Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom zou je voor Habitat kiezen om je woning te verhuren in het charmante Boezinge.

Onze bewering dat we de beste zijn in ons vak is niet enkel krachtig, maar ook goed onderbouwd. Bij Habitat hanteren we een onderscheidende aanpak die zich kenmerkt door slimme, digitale en persoonlijke oplossingen. In deze onthulling laten we je graag zien hoe we dit waarmaken en waarom juist jij voor ons zou moeten kiezen voor het verhuren van je woning in Boezinge en omstreken.

Geniet van het gemak van verhuren vanuit je zetel in Boezinge.

Bij Habitat begrijpen we dat snelheid en gebruiksgemak van groot belang zijn bij het verhuren van je woning. Of je nu met spoed een huurder zoekt of rustig wilt verhuren vanuit huis, onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je professioneel bewerkte foto's van je woning, die een wow-effect creëren bij potentiële huurders.

Ontdek het onderscheidende vermogen van onze verhuur foto's in Boezinge!

Bij Habitat weten we hoe belangrijk een sterke eerste indruk is. Daarom voorzien we elke verhuur van hoogwaardige foto's, gemaakt door professionele fotografen. Het resultaat? Een wow-effect dat potentiële huurders direct aanspreekt. En het beste van alles? Deze fotoservice is helemaal gratis voor jou!

Ontdek onze onderscheidende service met behulp van vaste partners!

Als ervaren makelaars zijn wij experts in het verhuren van woningen. Echter, we begrijpen dat bepaalde aspecten, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, specifieke expertise vereisen. Daarom werken we nauw samen met een selecte groep gespecialiseerde partners die deze taken feilloos uitvoeren. Door deze samenwerking kunnen we je een complete en hoogwaardige service bieden voor al je vastgoedbehoeften. Bij ons vind je de beste oplossingen, dankzij onze betrouwbare en vaste partners!

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.