Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom zou je voor Habitat kiezen om je woning te verhuren in Aartrijke?

Kom erachter waarom wij uitblinken in ons vak. Een gedurfde claim? Absoluut, maar we hebben alle recht om dit te geloven. Onze benadering is uniek - innovatiever, digitaler en meer op maat gemaakt. Laten we onthullen hoe we deze belofte waarmaken.

Eenvoudig verhuren in Aartrijke zonder gedoe!

Bij ons begrijpen we dat snelheid en gemak cruciaal zijn. Heb je dringend een huurder nodig? Onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je professioneel bewerkte foto's van je woning. Alles wordt digitaal geregeld, zodat kandidaat-huurders online kunnen solliciteren en jij alles kunt volgen vanaf je smartphone of computer. Zelfs het ondertekenen van het contract kan met een digitale handtekening. Onze chatbot houdt je constant op de hoogte van elke ontwikkeling. We streven ernaar om het proces snel en moeiteloos voor je te maken.

Ontdek het "wow"-effect van onze foto's!

Bij ons weten we dat de eerste indruk van groot belang is. Daarom voorzien we elke verhuur van een professionele fotograaf om ervoor te zorgen dat jouw woning op zijn best wordt gepresenteerd. En het beste deel? Deze service is volledig gratis voor jou! We willen dat potentiële huurders direct onder de indruk zijn wanneer ze jouw woning online zien en dat ze meteen geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen. Met onze prachtige foto's geven we jouw woning de aantrekkingskracht die het verdient.

Bij ons profiteer je van verbeterde dienstverlening dankzij onze betrouwbare partners.

Als toegewijde makelaars zijn we experts in het verhuren van woningen. Maar we zijn eerlijk genoeg om toe te geven dat we niet alles zelf kunnen doen, vooral als het gaat om technische zaken zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden. Daarom hebben we nauwe samenwerkingen met vaste, gespecialiseerde partners die deze taken moeiteloos uitvoeren. Op deze manier kunnen we je een complete en hoogwaardige service bieden voor al jouw vastgoedbehoeften. We zetten ons in om je een zorgeloze en probleemloze ervaring te bieden, waarbij we streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.