Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Poperinge, here we come!

Na maanden zoekwerk is het eindelijk zo ver: het contract voor ons eerste satellietkantoor is getekend! Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons team en we zijn trots om binnenkort in deze prachtige stad voet aan wal te zetten. Vanaf 15 maart zullen we jou naast Wevelgem, dus ook in Poperinge kunnen onderdompelen in de Habitat-wereld.

Ons kantoor zal gevestigd zijn in de Gasthuisstraat 68 in Poperinge bij het binnenrijden in het hart van de stad. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar de perfecte woning of het juiste investeringspand. Team Poperinge bestaat uit ervaren Habitat-makelaars. Zij staan klaar om jou te helpen bij al jouw vastgoedvragen en -behoeften. Jason Platteeuw hoeven we al niet meer voor te stellen, zijn talloze bordjes met sold-stickers opgekleefd zeggen genoeg! 😊 Verder komt er ook iemand bij om de verhuur op zich te nemen en onze contentcreator rijdt ook enkele dagen per week de A19 over.

Onze diensten omvatten onder andere huisverkoop, -verhuur, -aankoop en -beheer. We bieden ook advies en begeleiding bij de aankoop of verkoop van investeringspanden. Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, professioneel advies, een out-of-the-box aanpak en een efficiënte afhandeling van hun zaken.

We zijn er trots op dat we een breed scala aan woningen in ons aanbod hebben, van appartementen tot vrijstaande woningen en van nieuwbouw tot karakteristieke panden. Zo is er voor iedere klant wel iets passends te vinden.

We willen de gelegenheid ook aangrijpen om ons team te bedanken voor hun ondersteuning en harde werk. Zonder hen zou de opening van dit kantoor niet mogelijk zijn geweest. Vanuit Poperinge zullen we ons team verder uitbreiden om een vaste waarde te worden in de regio Westhoek.

De opening van ons nieuwe kantoor is voorzien op 15 maart. Maar zoals je weet staat ons team al klaar om je te helpen bij al jouw vastgoedbehoeften. Tot snel in ons nieuwe kantoor!