Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Poperinge, here we are!

Ons kantoor in Poperinge is open for business! Naast Wevelgem, kunnen we jou nu dus ook in Poperinge onderdompelen in de Habitat-wereld.

Ons kantoor is gevestigd in de Gasthuisstraat 68 in Poperinge bij het binnenrijden in het hart van de stad. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar de perfecte woning of het juiste investeringspand.

Team Poperinge bestaat uit ervaren Habitat-makelaars. Zij staan klaar om jou te helpen bij al jouw vastgoedvragen en -behoeften. Jason Platteeuw hoeven we al niet meer voor te stellen, zijn talloze bordjes met sold-stickers opgekleefd zeggen genoeg! 😊 Verder neemt Justine Terpoorten de verhuur op zich en onze contentcreator rijdt ook enkele dagen per week de A19 over.

Onze diensten omvatten onder andere huisverkoop, -verhuur, -aankoop en -beheer. We bieden ook advies en begeleiding bij de aankoop of verkoop van investeringspanden. Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, professioneel advies, een out-of-the-box aanpak en een efficiënte afhandeling van hun zaken.

We zijn er trots op dat we een breed scala aan woningen in ons aanbod hebben, van appartementen tot vrijstaande woningen en van nieuwbouw tot karakteristieke panden. Zo is er voor iedere klant wel iets passends te vinden.

We willen de gelegenheid ook aangrijpen om ons team te bedanken voor hun ondersteuning en harde werk. Zonder hen zou de opening van dit kantoor niet mogelijk zijn geweest. Vanuit Poperinge zullen we ons team verder uitbreiden om een vaste waarde te worden in de regio Westhoek.

Interesse om ons team in de Westhoek te versterken? Bezoek dan zeker eens deze pagina.