Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Ons vastgoedkantoor: the full jungle experience

Stemmige verlichting, leren zetels en een marmeren bar waar je op fluwelen krukken kan aanschuiven… Als je ons kantoor in Wevelgem binnenstapt, waan je je in een luxueuze cocktailbar. En hoewel we altijd wel drankjes koud hebben staan, zijn we toch vooral een vastgoedkantoor. Gelukkig niet zomaar een vastgoedkantoor… Wij zijn Habitat. En we leggen je graag uit wat dat betekent.

't Bruist altijd in de jungle

Bij Habitat doen we de dingen graag net dat tikkeltje anders. Niet omdat we gewoon graag tegendraads doen, maar omdat we ons vragen stellen bij de normale gang van zaken en geloven dat wij het beter kunnen doen. Waarom zou een vastgoedkantoor saai, duf en kleurloos moeten zijn als je het ook stijlvol, kleurrijk en gezellig kan maken? Daar moesten we geen twee keer over nadenken...

Klant is koning (van de jungle)

Onze makelaars amuseren zich in deze bruisende werkomgeving, en dat zal jij als klant meteen aanvoelen. We komen werken met de glimlach en onze prioriteit is jou diezelfde glimlach bezorgen. Door jouw woning te verkopen of jou voor te stellen aan je nieuwe stekje. Daarom werken we ook enkel op afspraak: jij verdient toch onze volledige aandacht?!

Me Tarzan, you Jane

We noemen ons kantoor graag onze jungle. En dat is niet alleen omdat we al eens graag het beest uithangen. We houden van ons groen plantendek, de tropische planten die ons kantoor sieren en van onze aapjes van collega's. In onze jungle heeft iedereen zijn plekje, kan iedereen zichzelf zijn en is er altijd een gezellige buzz. Ook jij wordt persoonlijk en warm onthaald en zal je meteen thuis voelen.

Onze jungle is een experience op zich. Aan jou om hem te ontdekken!