Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Deze nieuwe Habiteers verkopen straks jouw woning

Mocht je het nog niet weten, laat het nu dan duidelijk zijn: Habitat gaat de wereld veroveren. Beginnen doen we - hoe kan het ook anders - bij onze heimat: West-Vlaanderen. Om dat te doen hebben we dit jaar nieuwe makelaars Jason Platteeuw (21) en Gilles Van Belle (25) onder de arm genomen; graag stellen we onze jongste telgen aan jullie voor.

Wil jij een woning kopen of verkopen in Wevelgem, Poperinge, Ieper, Langemark, Vleteren, Menen, Dadisele, Zonnebeke, Beselare, Menen, of zelfs aan de kust? De kans is groot dat je de knappe koppen van Habitat al eens tegen het lijf bent gelopen. Immokantoor Habitat is namelijk flink aan het uitbreiden in de regio en doet dat onder andere met het jonge geweld van Jason en Gilles.

Jason Platteeuw: beleving is alles

Jason was altijd al gefascineerd door de prachtige gevels van herenhuizen die hij tijdens zijn wandelingen in Brugge ontdekte. Het is dus niet gek dat hij enkele jaren geleden een herenwoning kocht in Ieper die hij in een heel nieuw jasje gestoken heeft voor haar nieuwe bewoners. De grootste voldoening haalt hij uit het helpen van mensen tijdens een van de grootste stappen in hun leven.

Ook zijn eigen toekomst ziet er rooskleurig uit: hij is bezig met de bouw van een strakke woning in Poperinge en droomt al van het gevoel van thuiskomen in de rechte lijnen van zijn ontwerp. "De beleving van een woning is alles," dixit Jason. En dat geldt niet alleen voor zijn eigen huis, maar ook voor de verkoop van anderen. "Als ik me niet kan inleven, neem ik het pand niet eens in verkoop." Da's gesproken!

Gilles Van Belle: variatie én fun in de job

Gilles rolde in het wereldje omdat hij houdt van de combinatie van bureauwerk, op de baan zijn en het sociale contact. Ook de extra verloning naargelang prestatie vindt hij een groot pluspunt: "Dat is altijd interessant als je een boterham extra zou willen eten," zegt hij met een knipoog. Smakelijk, Gilles!

Hij koos Habitat omwille van de professionele manier van werken, persoonlijke aanpak en de onmiddellijke klik met de zaakvoerder Emmanuel en makelaar Fries. Als hij zelf zijn eigen kantoor zou hebben, zou hij de samenwerking en marketing net hetzelfde aanpakken. Als dat geen compliment is!

Zijn ambities zijn glashelder: hij wil Habitat helpen uitbouwen tot dé vaste waarde in West-Vlaanderen, zijn targets stuk voor stuk halen en dus een allround topverkoper zijn. Daarnaast droomt hij al van zijn eigen alleenstaande woning midden in de natuur, inclusief mancave met pooltafel, vogelepik en - hoe kan het ook anders - bar met tap.

Stop de waanzin (of toch maar niet)

Over één ding zijn de heren het absoluut eens: they love their job. Samenwerken met plezante collega's, een pint drinken met klanten op een succesvolle verkoop en het krijgen van positieve feedback en recensies geven hun energie. De slagzin "Stop de waanzin" prijkt wel eens op hun sociale media, maar één ding is zeker: de waanzin is nog láng niet voorbij.