Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Ceci n'est pas une vacature voor een doorsnee makelaar

Habitat is nu eenmaal geen vastgoedkantoor als alle andere; wij doen de dingen graag net een beetje anders dan de rest. Niet omdat we koppig tegen de stroom in willen zwemmen, maar omdat we de werkwijze en gewoontes van andere kantoren in vraag stellen… En dan merken we dat het soms gewoon beter kan.

Daarom zijn wij lekker onszelf en doen we de dingen op onze manier. En misschien binnenkort wel op jouw manier? Als je een BIV-makelaar bent op zoek naar een job in een innovatief immokantoor, lees je best snel verder...

De war for talent is vandaag nog heel actueel: goeie mensen zijn schaars én enorm gewild! Ook wij zijn op zoek naar de crème de la crème onder de makelaars: de balletjes energie die zichzelf zijn en elke dag opnieuw met een smile de uitdaging aan gaan. Zij die graag leute maken op het werk en de klant op de eerste plaats zetten. Het neusje van de zalm dat graag buzze geeft om zijn resultaten te halen.

Onszelf zijn is onze forte

Onze makelaars zijn ons dierbaarste bezit. Zij staan in de spotlight op onze website en social media en verdienen niets dan het beste. Een stijf kostuum en kleurloze gadgets? Vergeet het. Wij zijn bright and bubbly en laten onze persoonlijkheid spreken.

Ons kantoor is een oerwoud vol talent

In ruil bieden wij een fantastisch kantoor ingericht in junglestijl - en altijd inclusief frisse pintjes. Niets is te veel om onze makelaars op hun gemak en comfortabel te laten werken: ze mogen hun agenda zelf flexibel invullen, werken vanuit een luxueuze zetel of vanop een chille barkruk en worden omringd door andere hardwerkende pleziermakers. Er is tijd en ruimte om zichzelf te zijn en van gedachten te wisselen met like-minded collega-makelaars. Want temidden de schaterlach en de geinspireerde discussie worden de beste resultaten geboekt.

We zetten technologie naar onze hand

Wat ons tot slot onderscheidt van andere immokantoren is dat wij hard inzetten op technologie. Door herhalende taken te automatiseren maken we meer tijd voor klanten. Daarnaast presenteren we potentiële klanten op een schoteltje aan onze mensen en maken we gebruik van e-mailmarketing voor automatische opvolging. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt telt: de klanten gelukkig maken.

Babbelen?

Wij zijn Habitat, en daar zijn we fier op. Ben je zelf BIV-makelaar en heb je goesting om ons team aan te vullen? Kom eens met ons praten. De pint is van ons! Hier kun je contact opnemen met ons.