Overslaan en naar de inhoud gaan
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.

Handelspand te huur in Harelbeke

Vlietestraat 202 001
 3 maanden online
€ 1.250
  • epc-labels-vlaanderen
    9 kWh/m²

Omschrijving

Je eigen frituur starten? Grijp dan nu je kans met de vernieuwde frituur, compleet met 35 comfortabele zitplaatsen binnen en buiten!

De frituurinstallatie is van het merk Perfecta en beschikt over de nieuwste functies. Met een automatisch voorbaksysteem en maar liefst drie frietmanden en drie snackmanden, kun je efficiënt en snel heerlijke maaltijden bereiden voor je klanten.

De frituurinstallatie is in 2021 nieuw geïnstalleerd, wat betekent dat je profiteert van moderne technologie en betrouwbare prestaties. Het ingebouwde frigo- en vriezersysteem zorgt ervoor dat je ingrediënten altijd vers en op de juiste temperatuur blijven. Naast de frituurinstallatie is er ook een gekoelde toonbank.

Naast de frituurinstallatie bieden we ook een volledig uitgeruste keukenruimte. Hier vind je een vaatwasmachine, een frigocel en een vriescel, waardoor je alle ruimte hebt om je ingrediënten en voorraad op de juiste temperatuur te bewaren. Bovendien hebben we vooraan de frituur een aparte bergruimte gecreëerd waar je alles netjes kunt opbergen en organiseren.

🔥 EPC 206 kWh / m²
🔥 Centrum Hulste
🔥 Volledig vernieuwd en uitgerust
🔥 Onmiddellijk beschikbaar

Aarzel niet langer en grijp deze geweldige kans om je eigen frituur te starten. Interesse? Super, bel Justine op om een bezoek in te plannen! 0499 82 45 33 🔥

Details

Algemene info

Beschikbaarheid
Beschikbaar
Algemene staat
Perfecte staat

Indeling

Toiletten
2
Keukens
1
Werkplekken
1
Opslagruimtes
1

Energie

EPC
epc-labels-vlaanderen
9 kWh/m²
Dubbele beglazing
Ja

Voorzieningen

Koelruimte

Documenten

Er zijn geen documenten beschikbaar voor dit pand.

Veelgestelde
vragen

Als ik een bod doe, is dit dan bindend?

Ja, een bod is altijd bindend voor de koper. Zodra de verkoper akkoord gaat met jouw bod en het bodformulier ondertekent, heb je wettelijk gezien een verkoop. Onze tip? Als je een bod doet, beperk het dan in tijd (+/- 14 dagen) - klik door voor een handig invuldocument.

Verder lezen

Hoeveel kosten betaal ik nog bovenop de aankoopprijs?

Dit hangt af van je persoonlijke situatie. Er zijn drie soorten kosten die bestempeld worden als “notariskosten”. We bespreken ze hier uitvoerig.

Een voorbeeldje. Bij een kredietbedrag van 200.000 euro, met een hypotheek van 100.000 euro (plus 10.000 euro aanhorigheden) bedragen de totale notariskosten zowat 4.734,96 euro (4,3%). Simuleer je eigen notariskosten hier.

Wordt het concreet? Neem dan zeker contact op met je notaris.

Ik wil een nieuwe woning kopen, maar moet mijn oude ook nog verkopen. Help!

No worries, je bent niet de enige. Een tip? Laat altijd eerst je huidige woning schatten. Onze lokale makelaars komen met plezier langs om je een prijsrange te geven (bv. € 300.000 à € 325.000). Zo weet je perfect met welk budget je op zoek kan. Heb je een nieuwe woning gekocht?

Verder lezen

Contacteer
Justine Terpoorten

Interesse in dit pand? Laat je gegevens achter en Justine neemt contact met je op.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van Justine.

Kan je niet wachten?
Stuur een whatsappje.

Nog geen wow-momentje gehad?