Overslaan en naar de inhoud gaan
In optie

Handelspand in Geluwe

Kerkstraat 11
 1 maand online
€ 249.000
  • 1 badkamer
  • 135 m² grondoppervlakte

Omschrijving

Gebouw met tal van mogelijkheden zoekt nieuwe eigenaars in hartje Geluwe. Het gebouw beschikt over een garage/ uitweg die uitkomt in het Park van Geluwe. Deze woning kan dienen als kangoeroewoning (om met bijvoorbeeld ouders samen te wonen), als ruime woning met man-/familycave, de handelsruimte kan ook dienen als handelszaak, strijkatelier, winkel,... Mogelijkheden genoeg!

Vooraan bevindt zich de handelsruimte met ingang, winkelruimte/bureau met vitrine en een extra winkelruimte of bergruimte. Via de trap bereiken we het woongedeelte. Eerst komen we aan in de lichtrijke leefruimte die voorzien is van ruime inbouwkasten. Na de leefruimte vinden we het terras met uitzicht op het park van Geluwe. Naast de leefruimte bevindt zich de geïnstalleerde keuken.

We gaan naar het tweede verdiep en vinden er 2 ruime slaapkamers, een ruime hal (waar derde slaapkamer mogelijk is) en de badkamer met douche en toilet. De ruime zolder, die volledig geïsoleerd is, kunnen we via een vaste trap bereiken. Ideaal als opbergplaats of voor eventueel nog een slaapkamer te maken.

Op het gelijkvloers vinden we nog een apart toilet, berging/wasplaats, een kelder en een ruime garage. (Ook is er de mogelijkheid om naast de garage een ruime carport + 2 staanplaatsen bij te kopen voor een prijs van € 60.000)

Graag eens bezoeken? Of wilt u meer info? Bel Gilles op 0492/47 74 63

Details

Algemene info

Beschikbaarheid
In optie
Algemene staat
Goede staat

Indeling

Badkamers
1
Toiletten
2
Keukens
1
Showrooms
1
Werkplekken
1
Opslagruimtes
2
Grondoppervlakte
135m²

Energie

EPC
374 kWh/m² (D)
Energiebron
Aardgas
Energiebron
Elektriciteit
Dubbele beglazing
Ja
Centrale verwarming
Aanwezig

Voorzieningen

Kelder
Terras
Vitrine
Wachtruimte

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet vermeld
Bouwvergunning
Niet vermeld
Stedenbouwkundig attest
Niet vermeld
Verkavelingsvergunning
Niet vermeld
As-built attest
Niet vermeld
Onteigeningsplan
Niet vermeld
Inbreuk op stedenbouwkundige voorschriften
Niet vermeld
Recht van voorkoop
Niet vermeld
Geïnventariseerd erfgoed
Niet vermeld

Documenten

Er zijn geen documenten beschikbaar voor dit pand.

Veelgestelde
vragen

Als ik een bod doe, is dit dan bindend?

Ja, een bod is altijd bindend voor de koper. Zodra de verkoper akkoord gaat met jouw bod en het bodformulier ondertekent, heb je wettelijk gezien een verkoop. Onze tip? Als je een bod doet, beperk het dan in tijd (+/- 14 dagen) - klik door voor een handig invuldocument.

Verder lezen

Hoeveel kosten betaal ik nog bovenop de aankoopprijs?

Dit hangt af van je persoonlijke situatie. Er zijn drie soorten kosten die bestempeld worden als “notariskosten”. We bespreken ze hier uitvoerig.

Een voorbeeldje. Bij een kredietbedrag van 200.000 euro, met een hypotheek van 100.000 euro (plus 10.000 euro aanhorigheden) bedragen de totale notariskosten zowat 4.734,96 euro (4,3%). Simuleer je eigen notariskosten hier.

Wordt het concreet? Neem dan zeker contact op met je notaris.

Ik wil een nieuwe woning kopen, maar moet mijn oude ook nog verkopen. Help!

No worries, je bent niet de enige. Een tip? Laat altijd eerst je huidige woning schatten. Onze lokale makelaars komen met plezier langs om je een prijsrange te geven (bv. € 300.000 à € 325.000). Zo weet je perfect met welk budget je op zoek kan. Heb je een nieuwe woning gekocht?

Verder lezen

Contacteer
Gilles Van Belle

Interesse in dit pand? Laat je gegevens achter en Gilles neemt contact met je op.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van Gilles.

Kan je niet wachten?
Stuur een whatsappje.

Nog geen wow-momentje gehad?

No stress. Vertel ons naar wat je op zoek bent. We’ll keep you posted. Geen enkel nieuw pandje missen? Volg ons op social media.