Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Verhuren in Westouter met Habitat: Ontdek onze onderscheidende aanpak!

Waarom zou je voor Habitat kiezen om je woning te verhuren in Westouter? Wij geloven dat we de beste zijn in ons vak, en we hebben goede redenen om dit te ondersteunen. Onze aanpak is uniek en gericht op slimme, digitale en persoonlijke dienstverlening. Hier onthullen we graag hoe we deze belofte waarmaken en waarom je met ons wilt samenwerken voor een succesvolle verhuur van jouw woning in Westouter!

Verhuren in Westouter vanuit je zetel: Snel, gemakkelijk en stressvrij!

Ontdek waarom verhuren met Habitat in Westouter een slimme keuze is!
Bij Habitat begrijpen we dat verhuren een belangrijke beslissing is, daarom hebben we een onderscheidende aanpak. Onze digitale en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je jouw woning snel en gemakkelijk kunt verhuren. Heb je dringend een verhuur nodig? Onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je professionele foto's van je woning. Het hele proces verloopt digitaal, van kandidaat-huurders die online solliciteren tot het tekenen van het contract met een digitale krabbel. Onze chatbot houdt je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen. Verhuur met gemak vanuit je zetel in Westouter en ontdek waarom wij de beste zijn in ons vak!

Ontdek het visuele verschil met onze verbluffende foto's!

Bij Habitat begrijpen we dat de eerste indruk telt. Daarom voorzien we elke verhuur van professionele foto's die een wow-effect creëren. Het beste nieuws? Deze service is volledig gratis voor jou! Laat je woning stralen met onze prachtige beelden en trek potentiële huurders aan met adembenemende foto's van jouw eigendom.

Ontdek de ultieme verhuurervaring dankzij onze betrouwbare partners.

Als ervaren makelaars zijn wij specialisten in het succesvol verhuren van woningen. Maar we begrijpen ook dat sommige aspecten, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, specifieke expertise vereisen. Daarom hebben we nauwe samenwerkingen met vaste en betrouwbare partners die deze taken feilloos voor ons uitvoeren. Op deze manier kunnen we jou een volledige en hoogwaardige service bieden voor al jouw vastgoedbehoeften. Met onze partners streven we ernaar om jouw verhuurervaring zo naadloos en probleemloos mogelijk te maken. Kies voor onze unieke aanpak en geniet van een zorgeloze verhuur in Westouter.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

Of we echt zo goed zijn?
Vraag maar aan hen.

Ruben
Verkocht zijn woning in Menen
Delphine
Verhuurde haar woning in Deerlijk
Jean-Luc & Carine
Verkochten hun woning in Menen
Hannes
Verkocht zijn woning in Poperinge
Luc
Verkocht zijn woning in Poperinge
Martijn
Verkocht zijn woning in Wevelgem
Brecht
Verkocht zijn woning in Gullegem

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.