Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom kiezen voor Habitat bij het verhuren van jouw woning in Tiegem?

Leer waarom we uitblinken in onze branche. Een krachtige claim? Absoluut, en we hebben alle argumenten om dit te ondersteunen. Onze benadering is uniek - intelligenter, meer gedigitaliseerd en persoonlijker. Hier gaan we dieper in op hoe we dit in de praktijk brengen.

Gemakkelijk verhuren in Tiegem vanuit je eigen woning.

Bij ons realiseren we ons dat snelheid en eenvoud van groot belang zijn. Heb je met spoed een verhuur nodig? Onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je de bewerkte foto's van je huis. Alles wordt online geregeld, waardoor potentiële huurders digitaal kunnen solliciteren en jij het proces kunt volgen vanaf je telefoon of computer. Zelfs het ondertekenen van het contract kan digitaal gebeuren. En via onze chatbot blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We streven ernaar om het proces snel en moeiteloos voor jou te maken.

Onze beelden creëren een verbluffende indruk!

We erkennen het belang van de eerste indruk volledig. Daarom verzekeren we dat elke verhuur gepaard gaat met een ervaren fotograaf. En het meest opwindende nieuws? Deze dienst is volledig kosteloos voor jou!

Bij ons ontdek je verhoogde dienstverlening door onze betrouwbare samenwerkingsverbanden.

Als vastgoedmakelaars zijn we deskundig in het verhuren van woningen. Echter, als het gaat om zaken als het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, zijn we openhartig over het feit dat dit niet onze expertise is. Om deze reden werken we nauw samen met specifieke en toegewijde partners die deze taken vlekkeloos uitvoeren. Op deze manier zijn we in staat om je een uitgebreide en hoogwaardige service te bieden voor al jouw vastgoedbehoeften.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.