Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Wat maakt ons de beste keuze om jouw woning te verhuren in Poperinge?

Omdat we simpelweg uitblinken in wat we doen. Ja, het klinkt zelfverzekerd, maar we hebben de resultaten om het te bewijzen. Onze aanpak is anders - slimmer, digitaler en persoonlijker. Hier laten we je graag zien hoe we het verschil maken.

Verhuren vanuit je zetel in Poperinge.

Bij ons gaat het snel en gemakkelijk. Heb je een dringende verhuur nodig? Onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. De nabewerkte foto's van je woning? Binnen 24 uur ontvang je ze. We regelen alles digitaal. Kandidaat-huurders solliciteren online en jij volgt alles eenvoudig vanaf je smartphone of computer. Zelfs het tekenen van het contract kan met een digitale handtekening. En onze chatbot houdt jou op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bij ons verloopt alles snel en moeiteloos, zodat jij zonder zorgen jouw verhuur kunt regelen in Poperinge.

Foto’s met een wow-effect.

You only get one chance to make a first impression. Daarom schakelen we voor elke verhuur een professionele fotograaf in. Helemaal gratis.

Vaste partners. Betere service.

Als makelaars zijn wij zeer bedreven in het verhuren van woningen, maar als het aankomt op taken zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, geven we eerlijk toe dat dit niet onze expertise is. Daarom werken we nauw samen met enkele vaste, gespecialiseerde partners die deze taken moeiteloos voor jou kunnen regelen. Op die manier kunnen we een complete en vlekkeloze service bieden aan onze klanten, en zorgen we ervoor dat elke stap van het verhuurproces probleemloos verloopt.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.