Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Verhuur je woning in Ledegem met Habitat - Ontdek onze onderscheidende aanpak!

Waarom zou je voor Habitat kiezen om jouw woning te verhuren in Ledegem? Ontdek waarom wij ons als de besten in ons vak beschouwen. Onze aanpak is uniek en vooruitstrevend - we zijn slim, digitaal en persoonlijk in onze benadering. Hier onthullen we graag hoe we deze belofte waarmaken en jouw verhuurervaring naar een hoger niveau tillen.

Ontdek het gemak van verhuren in Ledegem vanuit je zetel!

Bij ons begrijpen we dat snelheid en gemak essentieel zijn. Heb je dringend een verhuur nodig? Geen zorgen, onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je de professioneel nabewerkte foto's van je woning. We regelen alles digitaal, waardoor kandidaat-huurders eenvoudig online kunnen solliciteren en jij moeiteloos alles kunt volgen vanaf je smartphone of computer. Zelfs het tekenen van het contract kan met een digitale krabbel. En met onze chatbot blijf je constant op de hoogte van alle ontwikkelingen. We doen er alles aan om het verhuurproces snel en eenvoudig voor je te maken in Ledegem.

Ervaar het wow-effect met onze adembenemende foto's!

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom voorzien we elke verhuur van een professionele fotograaf om jouw woning op zijn best vast te leggen. En het beste van alles? Deze service is helemaal gratis voor jou! Laat onze unieke foto's jouw woning in Ledegem op een prachtige manier presenteren en maak een onvergetelijke indruk op potentiële huurders.

Ontdek onze ongeëvenaarde service dankzij toegewijde partners.

Als makelaars zijn wij ware experts in het verhuren van woningen in Ledegem. Maar we geven eerlijk toe dat bepaalde zaken, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, niet onze kernspecialiteit zijn. Daarom werken we nauw samen met enkele betrouwbare, gespecialiseerde partners die deze taken met precisie uitvoeren. Op deze manier kunnen we jou een complete en hoogwaardige service bieden voor al je vastgoedbehoeften. Vertrouw op ons en onze vaste partners voor een zorgeloze verhuurervaring in Ledegem.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.