Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom kiezen voor Habitat om je woning te verhuren in Hulste?

Ontdek waarom wij uitblinken in ons vak. Een gedurfde bewering? Absoluut, maar we hebben talloze redenen om dit te ondersteunen. Onze aanpak is uniek - innovatief, digitaal en persoonlijk. Hier onthullen we graag hoe we dit waarmaken. Ons team staat voor je klaar om jouw verhuurproces soepel en succesvol te laten verlopen. Bij Habitat vinden we dat verhuren moeiteloos en zorgeloos moet zijn, en daar zetten we ons elke dag voor in. Ontdek het verschil dat we kunnen maken voor jouw vastgoed.

Ontdek het gemak van verhuren in Hulste vanuit je zetel.

Bij ons begrijpen we dat snelheid en efficiëntie van groot belang zijn. Heb je dringend een verhuur nodig? Onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je de prachtig bewerkte foto's van je woning. Alles wordt digitaal geregeld, waardoor potentiële huurders online kunnen solliciteren en jij het hele proces kunt volgen vanaf je smartphone of computer. Zelfs het contract ondertekenen is mogelijk met een digitale handtekening. Onze chatbot houdt je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen. We streven ernaar om het hele proces snel en eenvoudig voor je te maken, zodat je zorgeloos je woning kunt verhuren.

Ontdek de magie van onze adembenemende foto's!

Bij ons begrijpen we hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom zorgen we ervoor dat elke verhuur wordt vastgelegd door een professionele fotograaf. En het beste nieuws? Deze service is helemaal gratis voor jou! We streven ernaar om jouw woning op zijn best vast te leggen en potentiële huurders te betoveren met onze prachtige foto's. Want bij Habitat geloven we dat een wow-effect de sleutel is tot succesvol verhuren!

Ontdek onze unieke aanpak, waar betere service en vaste partners samenkomen!

Als makelaars zijn wij gepassioneerde experts in het verhuren van woningen. We begrijpen dat jouw vastgoedbehoeften divers kunnen zijn, en sommige taken vragen om gespecialiseerde kennis. Daarom werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde, vaste partners die uitblinken in specifieke domeinen, zoals het aansluiten van televisie en het overdragen van meterstanden. Deze partners voeren deze taken feilloos uit, terwijl wij ons richten op onze kernexpertise: het verhuren van jouw woning. Door deze unieke samenwerking kunnen we jou een complete en kwalitatieve service bieden, waardoor al jouw vastgoedbehoeften moeiteloos worden vervuld. Bij ons staan vaste partners garant voor een uitmuntende dienstverlening!

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.