Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Waarom zou je voor Habitat kiezen om je huis te verhuren in Desselgem?

Ontdek waarom wij de nummer één zijn in ons vakgebied. Een sterke claim? Absoluut, maar we hebben alle argumenten om deze te onderbouwen. Onze aanpak is uniek - innovatiever, meer gedigitaliseerd en persoonlijker. Hier laten we zien hoe we dit werkelijkheid maken.

Je woning verhuren in Desselgem was nog nooit zo eenvoudig.

Bij ons realiseren we ons dat snelheid en gemak van vitaal belang zijn. Heb je een dringende verhuur nodig? Onze makelaar staat klaar om je op dezelfde dag te helpen. Binnen slechts 24 uur ontvang je de bewerkte foto's van je eigendom. We verzorgen alle details digitaal, waardoor potentiële huurders online kunnen solliciteren en jij alles naadloos kunt volgen vanaf je smartphone of computer. Zelfs het ondertekenen van het contract kan met een digitale handtekening. En onze chatbot houdt je continu op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Wij streven ernaar om het hele proces snel en moeiteloos voor jou te maken.

Laat je foto's een verbluffende indruk achterlaten!

Wij begrijpen de cruciale rol van een eerste indruk. Daarom garanderen we dat elke verhuur vergezeld gaat van een getalenteerde professionele fotograaf. En het meest opwindende? Deze dienst bieden we volledig kosteloos aan!

Superieure dienstverlening dankzij onze betrouwbare partners.

Wij zijn doorgewinterde professionals op het gebied van woningverhuur. Desondanks erkennen we eerlijk dat zaken zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden niet binnen onze expertise vallen. Daarom smeden we hechte banden met bekwame, gespecialiseerde partners die deze taken met precisie uitvoeren. Hierdoor kunnen wij jou een uitgebreide en hoogwaardige service aanbieden voor al jouw vastgoedvereisten.

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

Of we echt zo goed zijn?
Vraag maar aan hen.

Ruben
Verkocht zijn woning in Menen
Delphine
Verhuurde haar woning in Deerlijk
Jean-Luc & Carine
Verkochten hun woning in Menen
Hannes
Verkocht zijn woning in Poperinge
Luc
Verkocht zijn woning in Poperinge
Martijn
Verkocht zijn woning in Wevelgem
Brecht
Verkocht zijn woning in Gullegem

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.