Overslaan en naar de inhoud gaan
Habitat makelaar worden? 🔥 Ontdek hier wat we in huis hebben.
Beheer/rentmeesterschap: Wat houdt het in? Lees het hier.
Kopers laten renovatiewoningen links liggen. 🔨 Lees hier het artikel in Trends magazine.

Ontdek de voordelen van Habitat voor het verhuren van jouw woning in Alveringem.

Bij Habitat geloven we dat we de beste zijn in ons vak, en we hebben alle reden om dit te ondersteunen. Onze aanpak is uniek en onderscheidend - we werken slimmer, digitaler en persoonlijker. Laat ons je laten zien hoe we dit waarmaken en waarom we de ideale keuze zijn voor het verhuren van jouw woning in Alveringem.

Ontdek het gemak van verhuren in Alveringem vanuit je zetel.

Bij ons begrijpen we dat snelheid en gemak cruciaal zijn bij het verhuren van je woning. Heb je dringend een verhuur nodig? Geen zorgen, onze makelaar staat dezelfde dag nog voor je klaar. Binnen 24 uur ontvang je professioneel bewerkte foto's van je woning. Alles wordt digitaal geregeld, zodat kandidaat-huurders online kunnen solliciteren en jij het hele proces kunt volgen via je smartphone of computer. Zelfs het contract ondertekenen kan met een digitale krabbel. Onze chatbot houdt je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen. We streven ernaar om het hele proces snel en eenvoudig voor je te maken.

Ontdek hoe onze professionele foto's een onvergetelijke indruk achterlaten!

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Daarom zorgen wij ervoor dat elke verhuur voorzien wordt van een getalenteerde professionele fotograaf. En het beste van alles? Deze service is volledig gratis voor jou! Laat onze foto's een wow-effect creëren en maak je woning onweerstaanbaar voor potentiële huurders.

Ontdek waarom onze vaste partners voor betere service zorgen!

Als ervaren makelaars zijn wij experts in het verhuren van woningen. Maar we geven eerlijk toe dat sommige taken, zoals het aansluiten van televisie of het overdragen van meterstanden, niet tot onze specialiteit behoren. Daarom hebben we nauw samengewerkt met enkele vaste, gespecialiseerde partners die deze taken feilloos uitvoeren. Op deze manier kunnen we je een complete en kwalitatieve service bieden voor al je vastgoedbehoeften. Ontdek hoe onze samenwerking met vaste partners jouw verhuurervaring naar een hoger niveau tilt!

Babbeltje doen met één van onze makelaars?

Feel the Habitat vibe.

Een babbel en een pintje aan onze toog? Het huurcontract tekenen in onze Cigar Bar of onze mobilhome? Waarom niet. We doen het hier allemaal een beetje anders. En dat voel je.

Of we echt zo goed zijn?
Vraag maar aan hen.

Ruben
Verkocht zijn woning in Menen
Delphine
Verhuurde haar woning in Deerlijk
Jean-Luc & Carine
Verkochten hun woning in Menen
Hannes
Verkocht zijn woning in Poperinge
Luc
Verkocht zijn woning in Poperinge
Martijn
Verkocht zijn woning in Wevelgem
Brecht
Verkocht zijn woning in Gullegem

De Habitat magic. Basic of all the way?

Dat kies je zelf. Of je nu gaat voor beeldjes die knallen op Instagram, een Turbo Tour of alles ineens, wij halen 't maximale resultaat uit jouw woning. Met sterke content, een slimme aanpak en veel goesting. Ons media- en productieteam staat klaar. Geef je ‘go’ en we zijn vertrokken wi.

Vastgoedfotografie

Beeldjes die knallen op Instagram. Daar gaan we voor. Van schone wide shots tot chique detailfoto’s, we tonen je woning op haar best. No worries, ons team van professionele fotografen weet perfect hoe ze 't moeten aanpakken.

Extraatjes die je er bij kan nemen:
Retoucheren: € 30 tot € 75 per beeld
Virtuele avond: € 30 per beeld

Turbo Tour®

Een snelle, luchtige videorondleiding van je woning. In een minuutje ben je rond. Ze zijn heel populair. Want ze worden massaal bekeken op sociale media. En gekopieerd trouwens ook. Maar jij krijgt the original, daar mag je zeker van zijn.

Een extraatje van € 395

Dronefotografie

Ideaal om te stoefen met je tuin, view, omgeving of je leutige buren. Want de fotootjes van onze drone tonen wat je vanop de grond niet ziet. Fingers crossed dat ze lachen, uw buren.

Een extraatje van € 295

3D-renders

Er is nog wat werk aan je woning, maar ze heeft wel veel potentieel? Dat moet je tonen. En dat is exact wat een 3D-render doet. Het toont je woning na een verbouwing of met een nieuw interieur. Volledig digitaal. Inclusief wauw-effect.

Extraatje van € 225 per beeld

Vloerplan

We maken 360 graden foto’s van alle ruimtes en integreren ze in een virtuele tour. Zo kunnen huizenjagers je woning al online verkennen. Op hun smartphone, tablet of computer. Een plaatsbezoek vanachter je scherm. De max, toch?

Veelgestelde
vragen

Zijn jullie dan duurder dan een traditioneel vastgoedkantoor?

Nope! We doen meer dan een traditioneel vastgoedkantoor en we doen het beter. Maar je merkt daar niets van in je portefeuille. Je betaalt de traditionele commissie van 1 maand huur + btw. That’s it. Hoe we dat klaarspelen? Met onze innovatieve en efficiënte tools.

Maken jullie ook de plaatsbeschrijving op?

Onze externe expert voert de intredende plaatsbeschrijvingen uit. De kosten ervan worden 50-50 verdeeld tussen huurder en verhuurder, zoals voorzien in het burgerlijk wetboek.

Verder lezen

Doen jullie ook beheer/ rentmeesterschap?

Yep! We kunnen ook het beheer van jouw huurpand op ons nemen. Je kunt op ons rekenen voor alles, van de traditionele begeleiding bij verhuur tot een alles-in-één rentmeesterschap, waarbij wij het volledige pakket beheren. We nemen niet alleen het financiële aspect onder onze hoede, maar ook de technische kwesties en interventies.

Klapke doen met een makelaar?

Laat je gegevens achter. We’ll call you.

Yes, verstuurd! Je hoort snel iets van ons.