Villa te Menen

Parkstraat 66,
Menen

€247,000

Verkocht onder voorbehoud

pand
pand
pand
pand
pand

Over dit pand

Charmante bel-etage met 4 slaapkamers, 2 badkamers en aangename tuin zoekt nieuwe eigenaars! De zolder werd eind 2020 gerenoveerd, heeft sinds 2019 een nieuwe condensatieketel en de elektrische keuring is conform! Ook is er een regenput 10.000 liter en centrale verwarming op gas.

Via de inkomhal betreden we de woning, we vinden een eerste bergplaats onder de trap, naast de hal bevindt zich de ruime garage met daarachter een ruime wasplaats en nog een extra berging. We lopen verder en komen aan in de aangename tuin met ruim terras.

Op het eerste verdiep is er een bergplaats met daarnaast een apart toilet. Daarnaast bevindt zich de lichtrijke leefruimte met aanpalend een extra terras met zicht op de tuin. Naast de leefruimte vinden we de uitgeruste keuken.

Op het tweede verdiep bevinden zich een eerste badkamer (met toilet, wastafel en douche) en 3 slaapkamers waarvan 2 zéér ruime!

Via de vaste trap komen we aan op het derde verdiep dat bestaat uit de masterbedroom met aanpalende badkamer (met ligbad, douche en dubbele wastafel in meubel). De masterbedroom heeft bovendien inbouwkasten langs beide zijden.

Graag deze topper bezichtigen? 🏡🧡
Bel Gilles: 0492/47 74 63


Kenmerken

4 Slaapkamers
2 Badkamers
2 WC's
3 Verdiepingen
Tuin
Parking
Terras

Oppervlaktes

Woonoppervlakte 195 m²
Grondoppervlakte 259 m²

Energie

  • Aardgas
  • Dubbel glas
  • Dakisolatie
  • Centrale verwarming
274 kWh/m² epc label Referentie: 1922663-1

Bereikbaarheid


Plannen & documenten

Geen document beschikbaar.


Ligging

Neem contact op met Gilles Van Belle