Villa te Wervik

Menensesteenweg 247,
Wervik

€449,000

pand
pand
pand
pand
pand

Over dit pand

Lichtrijke villa met 3 slaapkamers, en recente uitbouw zoekt nieuwe eigenaars te Wervik. Er is ook een mogelijkheid om een loods bij te kopen (zie meer onderaan de tekst).

De villa is te bereiken via een private oprijlaan. We betreden de woning via de inkomhal en lopen verder naar de leefruimte met parket en gezellige gashaard. We lopen verder en komen aan in de recent gerenoveerde keuken en eetkamer/veranda met houthaard. Door de grote ramen en grote lichtinval is deze ruimte ideaal om rustig te vertoeven met zicht op de tuin met vijver.

Naast de keuken vinden we de badkamer en de wasplaats. En de doorgang naar de inkomhal, waar er een apart toilet is, een bureau en de ingang van de kelder. Boven vinden we 3 slaapkamers waarvan 1 met ingebouwde dressing. Ook zijn er verschillende opbergruimtes aanwezig.

De loods kan bijgekocht worden voor een prijs van € 100.000.
De loods van +/- 140m2 heeft een automatische poort, is voorzien van een toilet en een kleine badkamer en kan zowel vanuit de woning, als vanuit een aparte ingang bereikt worden. De loods is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de loods kan je genieten van het tweede deel van de tuin die volledig zuidgericht is. ( De totale oppervlakte zal verschillen indien de loods niet bijgekocht zou worden.) Indien de loods niet bijgekocht wordt, dan zal een erfdienstbaarheid moeten verleend worden langs de oprit voor de toegang naar de loods en zullen de percelen nog kadastraal opgesplitst moeten worden.

Zoekt u een opbergplaats voor oldtimers, bent u een zelfstandige die graag dicht bij uw woning werkt, of zou u de loods verhuren? Dan is deze villa misschien iets voor u!

Interesse? Bel Gilles op 0492/47 74 63

( gelegen in woongebied met landelijk karakter, verkavelingsvergunning uitgereikt, stedenbouwkundige vergunning uitgereikt, geen dagvaarding uitgebracht en geen voorkooprecht van toepassing)


Kenmerken

3 Slaapkamers
1 Badkamer
2 WC's
1 Verdieping
Zolder
Kelder
Tuin
Terras

Oppervlaktes

Woonoppervlakte 170 m²
Grondoppervlakte 960 m²

Energie

  • Aardgas
  • Dubbel glas
  • Dakisolatie
  • Centrale verwarming
291 kWh/m² epc label Referentie: 20210513-0002410466-RES-1

Bereikbaarheid


Plannen & documenten

Geen document beschikbaar.


Ligging

Neem contact op met Gilles Van Belle