Villa te Gullegem

Laagweide 9,
Gullegem

€395,000

Verkocht onder voorbehoud

pand
pand
pand

Over dit pand

Moderne halfopen woning in een residentiële wijk zoekt naar eigenaars!

De werken van deze woning in de Laagweide zijn volop aan de gang! Het huis is voorzien van 2 bouwlagen met hoog zadeldak en aan de achterkant een plat stuk dak. De bebouwde oppervlakte telt op het gelijkvloers 108m2 en op de 1e verdieping 75,50m2. De woning wordt kloek gebouwd op een betonplaat van 25 cm dik . De isolatie van de dragende muren zullen worden geïsoleerd met PU 10cm. De isolatie tussen de gemene muur met de buur wordt voorzien van 4 cm minerale wol en aan de buitenmuren wordt voor de isolatie eerst een roofing aangebrand.

De gevelbreedte is 9m2 en krijgt een rood/bruine genuanceerde steen en wordt gevoegd met een grijskleurige cement. De dorpels worden met blauwe hardsteen afgewerkt. De deuren en ramen worden voorzien in pvc kleur zwart langs de buitenkant en langs de binnenkant wit.

Achter het huis onder het plat dak komt de garage van 22,75 m2. Om tot aan die garage te geraken wordt er een pad aangelegd van 12.80m2.

Achter het huis is er ook een betegeld terras voorzien van 22.75m2. De ramen aan in de tuin worden voorzien van een zonnescreen.

De woning zelf wordt opgedeeld als volgt: eerst komt u binnen in de inkomhal waar er ook een toilet is voorzien en de trap om naar het 1e verdiep te gaan. Links van de inkomhal is er een ruimte voorzien om een bureau te installeren, in die ruimte zitten ook de tellers. Achter de bureauruimte is de wasplaats/berging waar er plaats voorzien wordt om wasmachine/droogkast te installeren. Achter de berging is de ruime keuken in moderne stijl voorzien van allerlei faciliteiten . De keuken kan nog aangepast worden naar uw eigen smaak! Voorlopig zijn de kasten voorzien van wit kleur met inox handgrepen. De werkbald op het eeteiland en vast kookgedeelte is in melanime kleur. Volgende apparaturen zijn al inbegrepen in de prijs : combi-microgolfoven van AEG, Koelkast AEG, Vaatwas AEG,inductiekookplaat AEG en dampkap Square AEG. Ook is er een dubbele spoelbak voorzien.

Naast de keuken is de ruime leefruimte met veel lichtinval en inkijk op het terras/tuin. Doorlopend aan de leefruimte wordt de eethoek voorzien.

Op het 1e verdiep zijn er 4 slaapkamers , een badkamer en nog een apart toilet voorzien. Er wordt een velux geplaats in de badkamer , in de slaapkamer naast de badkamer en in de slaapkamer vanvoor boven het bureau. Aan de rechterkant van de woning waar de andere 2 slaapkamers zijn worden er ramen voorzien met rolluiken.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche , dubbele lavabo met meubel en een spiegel met verborgen ophanging.

De woning wordt ook voorzien van een ventilatie (RENSON) type C in de 2 WC kleppen , 2 slaapkamerkleppen voor de 4 slaapkamers , 1 in de bergingsklep, 1 i de badkamerklep en 1 in de keukenklep. Ook worden er 10 zonnepanelen geplaatst op het hellend dak die goed zijn voor 3700WP. ( er wordt 25 jaar garantie voorzien).

In de nachthal op het 1e verdiep wordt ook een zolderval voorzien om op de zolder te geraken. Naast de woning wordt er ook een garage gebouwd.

De woning is volop in aanbouw dus moest u nog aanpassingen willen doorvoeren in de woning kan dit zeker geen problemen vormen! De prijs is inclusief alle afwerkingen/installaties die bepaald zijn. Eventuele aanpassingen kunnen besproken worden.

De tuin is zuid-westelijk gericht met andere woorden: TOP! Niet te vergeten deze woning ligt in een top wijk van de levendige gemeente Gullegem.

Denkt u dat dit uw droomwoning is? U heeft nog vragen omtrent deze topwoning? Bel dan Fries op het nummer : 0476/ 05 94 63


Kenmerken

4 Slaapkamers
1 Badkamer
2 WC's
1 Verdieping
Terras
Tuin
Parking
Zolder

Oppervlaktes

Woonoppervlakte 187 m²
Grondoppervlakte 432 m²

Energie

  • Aardgas
  • Dubbel glas
  • Dakisolatie
  • Centrale verwarming

Bereikbaarheid


Plannen & documenten

Plan .pdf

Ligging

Neem contact op met Fries Blancke