Villa te Wevelgem

Albertstraat 59 A,
Wevelgem

€395,000

Beschikbaar

pand
pand
pand
pand
pand

Over dit pand

Recente afgewerkte woning in Wevelgem zoekt nieuwe eigenaars!

We betreden deze halfopen bebouwing via een aparte inkomhal met gastentoilet, waarna we de ruime leefruimte binnen komen. De leefruimte i zeer lichtrijk en vormt samen met de keuken één geheel. Vanuit de keuken en de leefruimte hebben we een leuk zicht op de verzorgde tuin. Aansluitend de keuken hebben we en aparte berging, waar er voldoende plaats is om zaken op te bergen. Nogmaals aansluitend hebben we de ruime garage, die ook een rechtstreekse toegang heeft tot de tuin. Een groot pluspunt!

Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet terug. De grote slaapkamer is voorzien van een airco. De andere slaapkamer is voorzien van een ingemaakt bed en heel veel inbouwkasten! De 3e slaapkamer wordt nu gebruikt als stockage ruimte, maar is een volwaardige slaapkamer. In de badkamer vinden we een bad, inloopdouche en dubbele lavabo terug! De kamers zijn telkens voorzien van dubbele beglazing en verwarming!
Daarnaast hebben we ook een geïsoleerde zolder, die toegankelijk is via een zolderluik.

Vooraan de woning hebben we een ruime oprit en eenmaal in de tuin kunnen we genieten van de rust die er heerst in deze goeie locatie van Wevelgem! We maakten een 3d simulatie om voor extra privatie te zorgen. Naast de tuin is er een poortje, een uitweg dus!

Eens snel binnen wandelen? Check zeker de Turbo tour op instagram (@friesblancke_habitat)

Interesse? Top ! Bel Fries op 0476 05 94 63


Kenmerken

3 Slaapkamers
1 Badkamer
1 WC
1 Verdieping
Zolder
Tuin
Parking
Terras

Oppervlaktes

Woonoppervlakte 226 m²
Grondoppervlakte 351 m²

Energie

  • Aardgas
  • Centrale verwarming
232 kWh/m² epc label

Bereikbaarheid


Plannen & documenten

Geen document beschikbaar.


Ligging

Neem contact op met Fries Blancke