Habitat helpt bij het verkopen of verhuren van jouw woning. Zo kan jij focussen op je nieuwe hoofdstuk.

Lees meer over onze werkwijze

Zelf verkopen?

Download
het gratis
e-book

Habitat | Onze werkwijze

Onze werkwijze

Habitat helpt je stressloos de overgang te maken naar je nieuwe leven.

Wanneer je je woning verkoopt, sta je vaak nog met je ene voet in een oud hoofdstuk en je andere in een nieuw. We weten dat je huis verkopen vaak gezien wordt als iets stressvol, maar dat hoeft niet per se zo te zijn.

Habitat zorgt niet enkel voor een innovatieve styling en presentatie van je woning, maar ook voor een transparante communicatie. Zo gaan we altijd eerlijk communiceren naar jou toe, zodat er geen valse beloftes gemaakt worden.

Je woning verkopen doen we altijd volgens de Habitat waarden.

Bij elke verkoop houden wij rekening met onze Habitat waarden. Die gaan nooit ten koste van een verkoop, in eender welke situatie. Waar deze waarden zoal uit bestaan? We lichten ze hieronder graag even toe.

Habitat | Onze waarden

Onze waarden

Transparantie

Eerlijker, duidelijker en vooral menselijker. We willen de dingen anders aanpakken. Elke vraag die je hebt, beantwoorden wij met plezier. We willen dat elke partij met een tevreden gevoel aan z’n nieuwe verhaal kan beginnen.

Toegankelijkheid

Beschouw ons als matchmakers. Wij zoeken naar de juiste partij om jouw huis te verkopen/kopen/verhuren. Samen met jou denken we na over wat mogelijk is en hoe wij jou kunnen helpen. Geen verkoopspraatjes, geen valse beloftes.

Focus op de toekomst

Fotografie, video, 3D rendering, you name it. We geloven dat we met de technologie van morgen jouw woning sneller, mooier en beter kunnen verkopen. Op die manier focus niet alleen jij, maar ook wij volop op wat de toekomst te bieden heeft.

Habitat | Waarom doen we het?

Waarom doen we het?

Habitat zorgt voor een stressloze transitie.

Habitat wil kopers en verkopers van mooie, betaalbare woningen op een eerlijke wijze laten overgaan naar hun nieuwe hoofdstuk. We verbinden kopers en verkopers op innovatieve manier.

Voor ons staat de mens en zijn nieuwe hoofdstuk centraal in de verkoop. Habitat gelooft in een moedige, nieuwe wereld waar vastgoed rond mensen draait, niet rond centen.

Habitat gaat op zoek naar de geschikte koper van jouw woning.

Natuurlijk hecht jij nog steeds belang aan de woning die je verkoopt en wil je graag weten wie de nieuwe eigenaar wordt. Daarom bespreken we eerst met jou wie de ideale koper van jouw woning is. Daarna start onze taak als matchmaker en gaan wij op zoek.

Deze zoektocht gebeurt op verschillende manieren. Zowel online als offline zetten wij jouw woning in de kijker en verzamelen wij potentiële kopers.

Waarom voor Habitat kiezen?

Styling

Onze stylist zorgt ervoor dat jouw woning er tip top in orde uitziet voor de fotograaf.

Innovatieve presentatie

Mooie fotografie, maar ook video, 3D rendering en 360° foto’s.

Toegankelijke communicatie

Via mail ben je automatisch up-to-date met alle nieuwtjes.

Maak kennis met het Habitat team.

Ons team bestaat uit gepassioneerde experten die voor jou klaarstaan. Maar, niet onbelangrijk, het zijn ook leutemakers die je niet snel in pak en das zal zien!

Wil je graag meer weten of een afspraak maken?

Ons team staat altijd open voor een vrijblijvende babbel om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak